ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 23/01/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Ζώδια 23/01/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Photo by Dziana Hasanbekava from Pexels

Δημιουργική με επιδεξιότητα ημέρα.

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα σας βοηθά να κάνετε νέες σκέψεις για πράγματα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Καλό θα ήταν να ακολουθήσετε την ροή.

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη στις δικές σας ικανότητες είναι το κύριο θέμα της ημέρα για εσάς. Οικονομικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια προς επίλυση.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Δώστε την ικανοποίηση στον εαυτό σας μέσα από δημιουργικές ασχολίες.

Καρκίνος

Ο ρεαλισμός και η πλαισιωμένη σκέψη θα είναι οι ιδιότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τυχόν διλλήματα σήμερα.

Λέων

Η διαίσθησή σας είναι ενεργή και μπορείτε να την εμπιστευτείτε. Απεναντίας, η ανυπομονησία δεν θα σας οδηγήσει με ασφάλεια σήμερα.

Παρθένος

Ομάδες ανθρώπων στον εργασιακό σας χώρο σήμερα μπορούν να σας δώσουν λύσεις και νέες ιδέες για ζητήματα που σας απασχολούν.

Ζυγός

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν. Η ανανέωση είναι με κάποιον τρόπο ενεργή σήμερα για εσάς, πιθανά μέσα από τις ενέργειες που θα κάνετε.

Σκορπιός

Η δύναμη της θέλησής σας είναι η πηγή της ενέργειας για να προχωρήσετε τα βήματά σας και να ολοκληρώσετε καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές ή σας αγχώνουν.

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες κινητοποιούνται σήμερα με μόνο στόχο να μπορέσετε μέσα από την αλληλο-επίδραση να φέρετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Αιγόκερως

Η εγκράτεια είναι η ιδιότητα που θα σας βοηθήσει σήμερα να είστε παραγωγική/ός/ Ανεξάρτητα τα εμπόδια, εσείς μπορείτε να κινηθείτε με προσοχή και να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμά σας.

Υδροχόος

Καλή ημέρα για να αναζητήσετε νέες πηγές έμπνευσης και νέους ορίζοντες. Η εξερεύνηση θα αυξήσει την δημιουργική σας φαντασία.

Ιχθύες

Το σθένος και η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσουν σήμερα να φέρετε εις πέρας μια αποστολή που σχετίζεται είτε με το σπίτι σας είτε γενικότερα με την ιδιωτική σας ζωή.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που εύκολα θα σας θεωρήσουν δεδομένους

Τα 4 ζώδια που απολαμβάνουν τις απλές χαρές της ζωής

Πώς θα εργαστείτε σαν το lockdown να μην έγινε ποτέ, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση