ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 25/11/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Photo by Spencer Selover from Pexels

Η προστατευτικότητα σας οδηγεί τα βήματά σας σήμερα.

Κριός

Παρελθοντολογικές καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και εσείς θέλετε να προστατεύσετε με οποιονδήποτε τρόπο ότι σας ανήκει και ότι αγαπάτε.

 Ταύρος

Μια απροσδόκητη βοήθεια έρχεται αυτή την στιγμή σε κάτι που σας απασχολεί. Είστε έντονα ευαίσθητη/ος σήμερα.

Δίδυμοι

Μια έντονη δυσφορία μπορεί να ενεργοποιηθεί σήμερα και η έλλειψη κινήτρου είναι ο κύριος λόγος.  Προχωρήστε με σύνεση.

Καρκίνος

Σήμερα δύσκολα μπορείτε να εστιάσετε στην αντικειμενική εικόνα ενός πράγματος που σας ενδιαφέρει. Ωστόσο προσπαθήστε να είστε δίκαιη/ος.

Λέων

Η αναμονή μπορεί να σας έχει κουράσει αλλά θα δείτε πως τελικά αξίζει τον κόπο για κάποιον λόγο. Οι καρποί ωριμάζουν.

Παρθένος

Ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα δίνει η σημερινή ημέρα. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην έρθετε αντιμέτωπη/ος κατά μέτωπο με κάποιο πρόβλημα σήμερα. Διπλωματία και ευελιξία.

Ζυγός

Σήμερα πολλές καταστάσεις είναι κινητοποιημένες και μπορεί να χάσετε τον έλεγχο εάν δεν οργανωθείτε κατάλληλα. Η ανασυγκρότηση της ενέργειας σας με κάποιον τρόπο θα είναι καλή κίνηση σήμερα.

Σκορπιός

Ευκαιρίες δίνονται σήμερα για κάτι που σχετίζεται είτε με την εργασία σας είτε με μια δραστηριότητα την οποία έχετε σε καθημερινό επίπεδο. Υπάρχει κινητοποίηση.

Τοξότης

Κάτι ευχάριστο μπορεί να κινητοποιηθεί σήμερα και εσείς θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός. Καλή ημέρα να ολοκληρώσετε μια προσπάθεια που κάνετε.

Αιγόκερως

Το σπίτι ή/και δικά σας προσωπικά ζητήματα μπορεί να σας απασχολήσουν σήμερα παίρνοντας ενέργεια και χρόνο. Καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός και να σταθείτε στα θετικά σημεία.

Υδροχόος

Έντονη επικοινωνία υπάρχει σήμερα και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μπορείτε να περάσετε μηνύματα που σας ενδιαφέρουν. Ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις.

Ιχθύες

Η ανάγκη να δείτε πέρα από το προφανές θα είναι έντονη σήμερα. Η συναισθηματική ή/και οικονομική ασφάλεια θα οδηγεί τα βήματά σας.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 μεγαλύτεροι ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου

Τα 4 ζώδια που δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους

Αυτά τα 3 ζώδια δεν μπορούν να διαχειριστούν το θυμό τους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση