ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 28/12/2020: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

ζώδια
Photo by Micah Hill on Unsplash

Νέες ιδέες και λύσεις προβλημάτων.

Κριός

Μια ανανέωση μπορεί να έρθει σήμερα μέσω της επικοινωνίας. Η ευελιξία θα είναι χρήσιμη ιδιότητα.

Ταύρος

Η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία θα είναι σημαντικά εργαλεία στο πρόγραμμα σας σήμερα. Καλό θα ήταν να είστε υπομονετική/ός.

Δίδυμοι

Καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν κέντρο την προβολή σας είτε έμμεσα είτε άμεσα. Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας.

Καρκίνος

Καλή ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και να προγραμματίσετε ή να οργανωθείτε κατάλληλα για κάτι που σας ενδιαφέρει.

Λέων

Ομάδες ανθρώπων ή φίλοι μπορούν να λειτουργήσουν υποστηρικτικά σήμερα. Καλύτερες προοπτικές και δυνατότητες έρχονται.

Παρθένος

Η ικανοποίηση έρχεται μέσα από επιτεύξεις και το στοιχείο της προόδου σηματοδοτεί την ερχόμενη περίοδο. Παραμείνετε εστιασμένη/ος στον στόχο σας.

Ζυγός

Η οξυδέρκεια σας είναι έντονη και η ζωτικότητά σας καλή ώστε να προχωρήσετε ιδέες και σκέψεις που κάνετε το τελευταίο διάστημα.

Σκορπιός

Ένα οικονομικό θέμα έρχεται στην επιφάνεια αυτή την στιγμή ή σχετικά με κάτι που σας απασχολεί ήδη τον τελευταίο στον συγκεκριμένο τομέα έρχονται λύσεις.

Τοξότης

Άνθρωποι που αγαπάτε και νοιάζεστε είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Επικοινωνήστε μαζί τους τις ιδέες και σκέψεις σας.

Αιγόκερως

Η εγκράτεια θα είναι σημαντική ιδιότητα σήμερα. Η αυτοπεποίθησή σας είναι δυνατή ωστόσο ένας σχετικός επανέλεγχος θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Κάνοντας χρήση της λογικής σήμερα θα μπορέσετε να απομακρύνετε αμφιβολίες, ανασφάλειες ή την αναποφασιστικότητά σας για κάτι που προκύπτει.

Ιχθύες

Ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα φέρνει η σημερινή ημέρα κυρίως στις σκέψεις σας. Η αλλαγή έρχεται μέσα από βαθιά διερεύνηση.