ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και καραντίνα: Ποιοι παραμένουν εργασιομανείς;

Photo by Thought Catalog on Unsplash

Όλοι μας έχουμε γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους. Είναι εκείνοι που δε σταματούν να εργάζονται ποτέ. Το μυαλό τους τρέχει στο γραφείο ακόμα και το απόγευμα της Κυριακής, ενώ δεν αντέχουν να μένουν άπραγοι. Πάντα θέλουν να έχουν κάτι να κάνουν.

Ίσως να ανήκουμε κι εμείς σε αυτή την κατηγορία. Η αστρολογία, τι έχει να πει;

Οι εργασιομανείς του ζωδιακού κύκλου είναι οι παρακάτω:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Ο μόνος τρόπος να συμβαδίσουμε μαζί τους, είναι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που μας δίνουν. Παρορμητικοί, ξεροκέφαλοι και δραστήριοι, οι Κριοί δεν αντέχουν να κάθονται στιγμή. Κάνουν καθημερινά τη γυμναστική τους, γιατί χωρίς αυτή κινδυνεύει η ψυχική τους ηρεμία. Όταν ξεκινούν να εργάζονται από το σπίτι, δε σταματούν πριν νυχτώσει. Και ανυπομονούν να έρθει η επόμενη μέρα για να τα κάνουν όλα από την αρχή.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Είναι πανέξυπνοι και το γνωρίζουν καλά. Λατρεύουν να μαθαίνουν νέα πράγματα, λένε υπέροχες ιστορίες και παραμένουν διαρκώς δραστήριοι. Φυσικά, ακόμη κι αν αποφασίσουν να κάνουν ένα διάλειμμα, έχουν το smartphone στο χέρι για να ελέγχουν τα emails τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Το αναφέρουμε συνέχεια, οι Παρθένοι είναι οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Απόλυτα οργανωμένοι, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και ποτέ δε χαλαρώνουν. Όταν αποφασίζουν να κάνουν κάτι, δίνουν όλο τους τον εαυτό και δεν επιτρέπουν σε κανέναν να τους σταθεί εμπόδιο  – ακόμη κι αν πρόκειται για μία πανδημία.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Είναι αποφασισμένοι να πετύχουν. Γι’ αυτό συχνά, μας φαίνονται κρύοι, απρόσιτοι και, ίσως, βαρετοί. Οι Αιγόκεροι προτιμούν να είναι παραγωγικοί και αποφεύγουν τις απολαύσεις της στιγμής. Σκέφτονται μακροπρόθεσμα και γνωρίζουν καλά πως η σκληρή δουλειά, πάντα αποδίδει.