COOK THE PICTURE

Ένα απολαυστικό vegan chocolate mousse από την Αντωνία Κατή

photo credit: Αντωνία Κατή

Ανάλαφρη στη γεύση αλλά με πλούσια αίσθηση της σοκολάτας, αυτή η μους θα αγαπηθεί πολύ.

Δείτε αναλυτικά όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε στο cookthepicture.com

Η διαδικασία

Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπενμαρί και αφήνουμε στην άκρη. Ρίχνουμε την κρέμα καρύδας στον κάδο του μίξερ και τη χτυπάμε μερικά λεπτά να αφρατέψει. Προσθέτουμε το κακάο κοσκινισμένο και συνεχίζουμε να χτυπάμε στο μίξερ, στη μεσαία προς χαμηλή ταχύτητα. Τέλος, ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά με μαρίζ.
Μοιράζουμε τη μους σε 4 μπολάκια ή ποτήρια και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον πριν τη σερβίρουμε. Διακοσμούμε εάν θέλουμε με τρίμμα σοκολάτας, καρύδας και φρούτα της αρεσκείας μας.

Extra tip: Βάζουμε την κρέμα καρύδας στο ψυγείο 3-4 ώρες τουλάχιστον, πριν τη χτυπήσουμε στο μίξερ.

Καλή απόλαυση!

Διαβάστε επίσης:

Συνταγή για την πίτα του βοσκού από την Αντωνία Κατή

Συνταγή για την πιο γλυκιά κολοκυθόπιτα από την Αντωνία Κατή

Πώς να διώξετε τις τοξίνες από το ρύζι κρατώντας τα θρεπτικά του συστατικά

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση