ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση»

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η Ζέτα Δούκα, μετά τις καταγγελίες για σωματική και ψυχική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, με την Άριελ Κωνσταντινίδη να βρίσκει και αυτή το κουράγιο για να μιλήσει ανοιχτά αναφορικά με την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε από άνθρωπο του χώρου.

Μιλώντας στην εκπομπή Pop Up του Alpha, η γνωστή ηθοποιός «λύγισε» αναφερόμενη στη σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης. Μάλιστα, η Άριελ Κωνσταντινίδη υποστηρίζει ότι δέχτηκε σωματική βία και από γυναίκα-συνάδελφο.

«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα ‘κλειδι’ για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

Και αποκάλυψε: «Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει».

Εκτός από αυτό το περιστατικό, η Άριελ Κωνσταντινίδη αναφέρθηκε και σε ακόμα ένα: «Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο».