ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Νίκος Ψαρράς για Ζέτα Δούκα και Γιώργο Κιμούλη: Ήμουν παρών στα πάντα – Αν χρειαστεί να καταθέσω, θα πω την αλήθεια

Νίκος Ψαρράς για Ζέτα Δούκα και Γιώργο Κιμούλη: Ήμουν παρών στα πάντα - Αν χρειαστεί να καταθέσω, θα πω την αλήθεια
πηγή: Instagram @psarras.nikos

Ο Νίκος Ψαρράς μίλησε στο Θέμα Radio 104.6 για όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για το Γιώργο Κιμούλη. Ο ηθοποιός επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της, λέγοντας πως ήταν παρών στο περιστατικό που εκείνη περιέγραψε. Πρόσθεσε πως αν χρειαστεί, θα καταθέσει στο δικαστήριο για όσα είδε.

«Τόσες μέρες από τότε που ξέσπασε όλο αυτό συνάδελφοί σου από δελτία κεντρικά με παίρνουν τηλέφωνο και αρνούμαι να βγω και να μιλήσω και θα σου πω γιατί αν υπάρχει μήνυση και καταγγελία καλό είναι ότι πούμε να το πούμε στο δικαστήριο. Πρέπει να είμαστε φειδωλοί, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί εδώ δεν μιλάμε για το πότε έχω πρεμιέρα, τι έργο θα παίξω, εδώ είναι κάτι σοβαρό υπάρχει μια κατηγορία οπότε θα μου επιτρέψεις για το συγκεκριμένο θέμα να μην πω απολύτως τίποτα. Ήμουν παρών στα πάντα όμως, αυτό μπορώ να στο πω και βεβαίως αν καλεστώ θα πρέπει να πω την αλήθεια».

Συνέχισε τονίζοντας πως αυτό που συμβαίνει είναι μεγάλο και δεν αφορά μόνο το θέατρο. «Είναι καιρός η κακοποίηση να σταματήσει παντού», είπε.

«Θα πρέπει ο εργασιακός χώρος να είναι χώρος ασφαλής για να μπορείς να είσαι δημιουργικός και καλός στη δουλειά σου. Δεν μπορείς να είσαι τρομοκρατημένος, δεν μπορείς να ενοχλείσαι σεξουαλικά ή σωματικά. Δεν μπορείς να αποδώσεις οτιδήποτε και αν κάνεις. Υπάρχει ένας θυμός, υπάρχει και πολύς χώρος τώρα πια, λόγω του ότι είμαστε όλοι άνεργοι… Εγώ το έχω περάσει αυτό και έχω πολύ θυμό, 10 χρόνια. Γιατί με κακοποιήσανε και γιατί δεν θέλω ούτε εμένα να μου συμβεί και κυρίως όμως να μην συμβεί σε κανένα παιδί της νέας γενιάς».

 

Διαβάστε επίσης:

Φαίη Κοκκινοπούλου: «Με τη Ζέτα» ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους

Κατερίνα Γερονικολού: Μετά τη Ζέτα Δούκα, καταγγέλλει το Γιώργο Κιμούλη για εκφοβισμό – Η απάντηση του ηθοποιού

Ερρίκος Μηλιάρης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Νιάρρος: Καταγγέλλουν το σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα για σεξουαλική παρενόχληση

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση