ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτέζ: Η Αμερικανίδα Βουλευτής αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

Αλεξάντρια Οκάσιο - Κορτέζ: Η Αμερικανίδα Βουλευτής αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση
πηγή: Facebook

«Πού είναι; Πού είναι;» άκουγε έναν άνδρα να φωνάζει, χτυπώντας τους τοίχους και τις πόρτες του γραφείου της κατά την διάρκεια της εισβολής στο Καπιτώλιο. Εκείνη ήταν κρυμμένη στην τουαλέτα. Κι όλο αυτό της θύμισε όσα ένιωσε όταν υπέστη σεξουαλική παρενόχληση.

«Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω», είπε σε live μετάδοση στο Instagram. Συνέχισε εκφράζοντας τον εκνευρισμό της προς όλους εκείνους που περίμεναν απλώς να προχωρήσει τη ζωή της μετά από εκείνες τις στιγμές. Συνέδεσε, μάλιστα, αυτήν τη στάση που είχαν πολλοί απέναντί της μ’ εκείνη που έχουν απέναντι στα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

 «Μας λένε να προχωρήσουμε, πως δεν έγινε και τίποτα, πως θα έπρεπε να ζητήσουμε συγγνώμη – αυτές είναι οι τακτικές που ακολουθούν οι κακοποιητές.»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandria Ocasio-Cortez (@aoc)


«Επιβίωσα κι εγώ από σεξουαλική παρενόχληση», πρόσθεσε. «Και δεν το έχω πει σε πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου. Όταν όμως έχουμε τραυματικές εμπειρίες, η μία συγκρούεται με την άλλη.»

Η αγαπημένη Βουλευτής των Αμερικανών έχει ξαναμιλήσει για τα συναισθήματα που της προκάλεσε η εισβολή στο Καπιτώλιο. Ανησυχούσε για μέρες πως κάτι κακό θα συνέβαινε, ενώ πολλοί την προειδοποιούσαν για την ασφάλειά της.

Όταν είχε κρυφτεί στην τουαλέτα κι άκουσε τους υποστηρικτές του Τραμπ να την αναζητούν, σκέφτηκε πως θα έπρεπε να είχε αναζητήσει καταφύγιο σε κάποια ντουλάπα. «Τότε, θα μπορούσα να ακούσω οποιονδήποτε προσπαθούσε να μπει στο γραφείο μου. Συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ αργά (για να μετακινηθώ)».

Άκουε τον άνδρα να φωνάζει, να την ψάχνει. Περιγράφοντας εκείνη τη στιγμή, η Αλεξάντρια Οκάσιο – Κορτέζ ξέσπασε σε κλάματα. «Κοιτάζω από τη χαραμάδα να δω αν φαίνεται κάτι. Βλέπω μπροστά μου εκείνον τον λευκό άνδρα με το μαύρο σκούφο να ξαναφωνάζει. Δεν έχω υπάρξει πιο τρομοκρατημένη σε ολόκληρη τη ζωή μου», είπε.


Διαβάστε επίσης:

«Με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια»: 5 γυναίκες κατηγορούν τον Μέριλιν Μάνσον για σεξουαλική, σωματική και ψυχική βία

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά: Καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο του στη σχολή

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση