ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη, Λουκία Μιχαλά: Καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Οι Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, μέσα από ανάρτηση στο Instagram καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Όπως ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό η Τζένη Μπότση, πήραν δύναμη από το θάρρος που έδειξαν άλλες γυναίκες και μίλησαν ανοιχτά για την κακοποίηση ή παρενόχληση που υπέστησαν. Ανκοίνωσε, λοιπόν, δημόσια ότι υπήρξαν θύματα «πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα» από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τζένης Μπότση

Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.
Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)


Διαβάστε επίσης:

Το #MeToo του ΑΠΘ: Πάνω από 100 καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση»

Φιλίτσα Καλογεράκου: Η ηθοποιός μιλά για τις συνέπειες του «όχι»

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση