ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο βιασμός ακολουθεί το παιδί σε όλη του τη ζωή – Είναι δυνατό να παραγράφεται σε 15 χρόνια;

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ο βιασμός ακολουθεί το παιδί σε όλη του τη ζωή - Είναι δυνατό να παραγράφεται σε 15 χρόνια;
πηγή: Facebook

Η Κάρμεν Ρουγγέρη δεν κρύβει την οργή της για αυτά που συμβαίνουν στο χώρο του ελληνικού θεάτρου. Μιλώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, η ηθοποιός τοποθετήθηκε για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, τις κατηγορίες που εκείνος αντιμετωπίζει και την παραγραφή των εγκλημάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

«Όταν βιάζεται ένα παιδί, ο βιασμός αυτός το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή. Του διαμορφώνει τον χαρακτήρα και τις περισσότερες φορές δεν το ξεπερνάει ποτέ», τόνισε η Κάρμεν Ρουγγέρη. «Είναι, λοιπόν, δυνατόν αυτό το έγκλημα να παραγράφεται σε 15 χρόνια; Δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα έπρεπε να μην παραγράφεται ποτέ και θα πρέπει να αλλάξει ο νόμος κατά την γνώμη μου».

«Ως προς την περίπτωση αυτή, ελπίζω να είναι μεγάλη η τιμωρία αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος ο κατηγορούμενος και να πληρώσει γιατί για κάθε έγκλημα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία», είπε χαρακτηριστικά.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, η οποία αγαπά το παιδικό θέατρο και παλεύει χρόνια για την εξέλιξή του, πρόσθεσε ότι «άνοιξαν τα στόματα», ενώ η ίδια έχει την ελπίδα «να γίνει μια κάθαρση στον χώρο μας».

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία»

Λεωνίδας Κακούρης: «Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του τρυφερές ραχοκοκαλιές νεαρών παιδιών»

«Έκανε το ανήλικο παιδί συνένοχο»: Ο ηθοποιός Νικόλας Αγγελής για το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση