ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Κάτια Δανδουλάκη: «Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία»

Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη,  μετά τις επίσημες καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη που έκαναν οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μέσα από μια ιδιόχειρη αποστολή, που πρόβαλε ο ΑΝΤ1.

Σε αυτή γράφει: «Σέβομαι τη σοβαρότητα του θέματος. Αυτή τη στιγμή οφείλουν να μιλούν αποκλειστικά και μόνο οι εμπλεκόμενοι και οι δικηγόροι τους. Ο εκβιασμός οποιασδήποτε μορφής δεν επιτρέπεται να γίνεται ανεκτός και να δικαιολογείται σε καμία κοινωνία Δηλώνω τον απεριόριστο θαυμασμό, την εκτίμηση και τη συμπαράστασή μου στα θύματα που στην ουσία είναι οι ήρωες μιας επιβεβλημένης κάθαρσης. Ο χώρος του θεάτρου είναι ο καθρέφτης της ζωής μας και η ζωή είναι ΙΕΡΗ»

Η Κάτια Δανδουλάκη, είχε διακόψει τη συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο θέατρο της, ύστερα από καταγγελία της Λένας Δροσάκη, η οποία είπε για όσα διαδραματίστηκαν το 2019:

«Κάποια στιγμή όλη αυτή η απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά έφθασε στο αποκορύφωμά της, όταν μια μέρα επιτέθηκε λεκτικά και χωρίς κανένα λόγο με απίστευτη ένταση σε εμένα και στον συνάδελφό μου Λευτέρη Ζαμπετάκη, προφανώς θεωρώντας ότι έχουμε μεταξύ μας κάποια ερωτική σχέση, πράγμα που δεν ίσχυε. Η πρόβα διεκόπη και η Κάτια Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δεν θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του».

Διαβάστε επίσης:

Πασχάλης Τσαρούχας: Έχουν γίνει πάνω από 1.000 καταγγελίες παρενόχλησης

Ελένη Ράντου: Είμαστε εδώ με εσάς που υποφέρατε τόσο καιρό στην σιωπή

#eimasteOloiMazi : Οι καλλιτέχνες στο πλερό των συναδέλφων τους μετά τις αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση