ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Με ποιο δικαίωμα παίζεις με την ψυχή ενός ανθρώπου;»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Με ποιο δικαίωμα παίζεις με την ψυχή ενός ανθρώπου;»
πηγή: Instagram @mariannatoumasatou

Καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό χθες Τετάρτη, η Μαριάννα Τουμασάτου πήρε θέση σχετικά με τις καταγγελίες που έχουν ταράξει τον καλλιτεχνικό – και όχι μόνο – κόσμο.

Στάθηκε απέναντι στους θύτες που, τώρα, ζητούν προστασία και προσπαθούν να ξεφύγουν από καταστάσεις που οι ίδιοι προκάλεσαν.

«Πρέπει να φύγουν από τον χώρο, γιατί είναι πολλά χρόνια και μυαλό δε βάζουν. Δε θέλω η κόρη μου να βρεθεί σε έναν τέτοιο χώρο. Ούτε ένα κοριτσάκι. Ούτε κανένα αγοράκι. Κανένα παιδί. Γιατί; Να πάνε σπίτι τους, να ζητήσουν βοήθεια. Να λάβουν βοήθεια και να τελειώνουμε με αυτό. Ζητάνε τώρα προστασία πολλοί εξ’ αυτών.

Για ποιον λόγο; Για τις οικογένειές τους. Γιατί δεν τις προστάτευσαν πιο πριν οι ίδιοι;

Αυτά με τις συγγνώμες όχι. Δε θα ζητήσω εγώ συγγνώμη που φέρθηκα καλά, μαζί με τον άλλον που δε φέρθηκε καλά. Δε θα ζητήσουμε μαζί συγγνώμες εγώ που μπορεί να έχω κάνει ένα λάθος, με τον άλλο που μπορεί να έχει χουφτώσει και έχει κλειδώσει το παιδάκι στο καμαρίνι. Όχι!

Οι ευθύνες είναι ατομικές. Να την πάρει ο καθένας την ευθύνη του και να ζητήσει τη συγγνώμη του. Η συγγνώμη είναι όταν μετανοώ, όχι όταν φοβάμαι επειδή εξετέθην.

Δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο τσουβάλι έναν άνθρωπο που περάνει τώρα δύσκολα, με όλα τα κοριτσάκια που έχουν κλάψει σιωπηρά όλα αυτά τα χρόνια και όλα τα αγόρια που έχουν υποστεί ότι έχουν υποστεί. Δε γίνεται, επειδή κάποιος έχει μια θέση που του δόθηκε με το ταλέντο του…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Έμαθα μια κοπέλα πήγε σε άλλη χώρα. Γιατί ρε παιδιά; Με ποιο δικαίωμα παίζεις με την ψυχή ενός ανθρώπου; Πως το κάνεις αυτό το πράγμα; Μπορεί να έχεις υποστεί κάτι στο παρελθόν. Πήγαινε λύσε το πρόβλημά σου και μην παίρνεις στο λαιμό σου άλλα παιδιά.»

 

Διαβάστε επίσης:

Ο Δήμος Μούτσης είναι ο συνθέτης που κατήγγειλε η Λυδία Σέρβου ότι την κυνηγούσε γυμνός στα 15 της

Ερρίκος Μηλιάρης, Χάρης Τζωρτζάκης, Γιάννης Νιάρρος: Καταγγέλλουν το σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα για σεξουαλική παρενόχληση

Κατερίνα Λέχου κατά Γιώργου Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή- Τώρα στα 53 μου το έχω διαχειριστεί»

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση