ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα στους ηθοποιούς»

Μιμή Ντενίση: «Ο Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι φέρεται άσχημα στους ηθοποιούς»
πηγή: Instagram @mimi_denissi

Στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα σχετικά με τη σωματική και ψυχολογική βία που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη αναφέρθηκε και η Μιμή Ντενίση, η οποία βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η δημοφιλής ηθοποιός και θιασάρχης φαίνεται πως δεν αιφνιδιάστηκε από τη σοκαριστική δήλωση της Ζέτας Δούκα, ενώ παραδέχτηκε ότι γνώριζε για την κακή φήμη του Γιώργου Κιμούλη.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως γνωρίζει και άλλους διάσημους ηθοποιούς και θιασάρχες, οι οποίοι φημίζονται για την άσχημη συμπεριφορά τους στο εργασιακό περιβάλλον του θεάτρου.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα. Μέσα στο θέατρο ξέρουμε ποιοι άνθρωποι είναι οι αγαπημένοι των ηθοποιών και ποιοι είναι οι δύσκολοι. Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος θιασάρχης. Εγώ προσωπικά έχω μια καλή σχέση με τον Γιώργο, δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, δεν ξέρω πώς λειτουργεί με τους συνεργάτες του. Ξέρω όμως τα κορίτσια… Δεν πιστεύω ότι καμία γυναίκα βγαίνει και λέει ψέματα που θίγουν και την ίδια. Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι ο μόνος που έχει τη φήμη ότι δεν φέρεται καλά στους ηθοποιούς. Ξέρω ποιοι είναι αυτοί», δήλωσε η Μιμή Ντενίση.

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι: «Η Κατερίνα Γερονικολού μου είχε πει ότι της χρωστούσε και χρήματα από την παράσταση».

«Πιο ψηλά θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή ο Γιώργος Κιμούλης, θα έπρεπε να έχει ένα τεράστιο κοινό. Δεν το έχει. Για ό,τι έχει κάνει πρέπει να ζητήσει συγγνώμη», κατέληξε η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε επίσης:

Ευδοκία Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: Το bullying που έχω υποστεί δεν θα το ξεπεράσω ποτέ

Η Ζέτα Δούκα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου: Νέες καταγγελίες από ηθοποιούς για το Γιώργο Κιμούλη

Ζέτα Δούκα: Η ηθοποιός κατήγγειλε το Γιώργο Κιμούλη για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση