ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν το πιο εκλεπτυσμένο γούστο

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν τα πιο ακριβά πράγματα, όπου κι αν είναι κρυμμένα. Είτε πρόκειται για ρούχα, είτε για κοσμήματα, είτε για αυτοκίνητα, λατρεύουν την πολυτέλεια, η οποία τους ταιριάζει. Δε συμβιβάζονται με τις απλές απολαύσεις της ζωής, πάντα αναζητούν αυτό το «κάτι».

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Όλα όσα αρέσουν στους Ταύρους, είναι ακριβά. Δεν αντέχουν να περιορίζονται και προσπαθούν να παίρνουν ό, τι θέλουν. Για εκείνους, η πολυτέλεια είναι συνώνυμο της δύναμης και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να την επιδεικνύουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες έχουν ακριβό γούστο, όμως δε θέλουν να ξοδεύουν τα χρήματά τους για τρίτους. Επενδύουν στον άνετο, πολυτελή τρόπο ζωής τους, τον οποίο δε θα άλλαζαν με τίποτα στον κόσμο. Βάζουν τον πήχη ψηλά και δε σταματούν αν δεν πετύχουν το στόχο τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι έχουν αδυναμία στο ωραίο. Στη δεύτερη θέση, έρχεται το ακριβό. Προτιμούν να περάσουν μήνες κάνοντας οικονομία, ώστε να αγοράσου αυτό που θέλουν, παρά να συμβιβαστούν με πολλά φτηνά υποκατάστατα.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Τα ακριβά gadgets είναι αδυναμία των Υδροχόων. Μαζί με αυτά, έρχονται οι πολυτελείς διακοπές. Δεν μπορούν να αντισταθούν όταν βλέπουν κάτι που τους αρέσει – το αγοράζουν με την πρώτη ευκαιρία.

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτά ειναι τα ζώδια των εκατομμυριούχων

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν όλα τους τα χρήματα στην αρχή του μήνα

Ποιο είναι το δυνατό σας σημείο στα επαγγελματικά, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση