ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν όλα τους τα χρήματα στην αρχή του μήνα

Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Πολλοί από εμάς δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε τα χρήματά μας. Φτάνει το τέλος του μήνα κι ανυπομονούμε να πληρωθούμε, δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις στον εαυτό μας πως αυτή τη φορά θα διαχειριστούμε το μισθό μας με σύνεση.

Ας δούμε τα ζώδια που προσπαθούν, αλλά διαρκώς αποτυγχάνουν, να κάνουν οικονομία:

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες έχουν ελεύθερο πνεύμα, λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα και να εξερευνούν καινούργια μέρη. Θέλουν να ζουν στο έπακρο, επομένως δε συγκρατούνται και ξοδεύουν αλόγιστα τα χρήματά τους.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί είναι αρκετά τεμπέληδες, όταν έρχεται η ώρα να ασχοληθούν τα οικονομικά τους. Ξεκινούν γεμάτοι όρεξη να οργανώνονται, όμως, στην πορεία, τα παρατούν. Κάνουν όλες τις αγορές τους στην αρχή του μήνα και περνούν τον υπόλοιπο προσπαθώντας να τα βγάλουν πέρα.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι πιο κοινωνικοί του ζωδιακού κύκλου, οι άνθρωποι που λατρεύουν τα πάρτι, τις εξόδους και τα αχρείαστα ψώνια, είναι οι Δίδυμοι. Συνειδητοποιούν πόσα χρήματα ξοδεύουν όταν είναι πια αργά και, τελικά, το μετανιώνουν.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Είναι γενναιόδωροι και πάντα παρέχουν οικονομική βοήθεια στους άλλους. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, οι Κριοί καταλήγουν μ’ έναν σχεδόν μηδενικό τραπεζικό λογαριασμό στο τέλος του μήνα,

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Λατρεύουν την τεχνολογία και πάντα περιμένουν με ανυπομονησία να κυκλοφορήσει το τελευταίο gadget.  Οι Υδροχόοι προσπαθούν να είναι λογικοί με τις αγορές τους, όμως δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό, όταν βλέπουν κάτι όμορφο στα καταστήματα.

Διαβάστε επίσης

Τα 5 ζώδια με τη μεγαλύτερη πειθαρχία

Για αυτά τα 4 ζώδια, η επιτυχία είναι μονόδρομος

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση