ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η πιο κακή σας συνήθεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Jonatán Becerra on Unsplash

Όλοι έχουμε δικαίωμα στο λάθος. Όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και προχωράμε παρακάτω. Όμως πολλές κακές μας συνήθειες δε διορθώνονται, και αυτό οφείλεται στα άστρα.

Κριός

Οι ισχυρογνώμονες Κριοί είναι γνωστοί για τον παρορμητικό τους χαρακτήρα, καθώς δρουν χωρίς πολλή σκέψη. Βασίζονται στο ένστικτό τους και συχνά το μετανιώνουν. Βιάζονται να κρίνουν πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε λάθος συμπεράσματα.

Ταύρος

Το πρόβλημα των πεισματάρηδων Ταύρων είναι η τετραγωνισμένη τους σκέψη. Μας βάζουν σε «κουτάκια» που έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους, ενώ από τη στιγμή που έχουν διαμορφώσει την άποψή τους για κάτι ή κάποιον, δεν υπάρχει γυρισμός.

Δίδυμος

Γνωστοί για τις κυκλοθυμικές τους τάσεις, οι Δίδυμοι αλλάζουν διάθεση από τη μια στιγμή στην άλλη. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τις αντιδράσεις τους. Μπορεί να μας φωνάξουν για κάτι που τους ενώχλησε, και το επόμενο λεπτό να φέρονται σαν να μη συνέβη τίποτα.

Καρκίνος

Είναι οι πιο συναισθηματικοί του ζωδιακού κύκλου, χωρίς αμφιβολία. Δεν ξεπερνούν εύκολα τις καταστάσεις που τους πλήγωσαν, δυσκολεύονται να μας συγχωρήσουν και ξέρουν πολύ καλά πώς να μας χειριστούν προς όφελός τους.

Λέων

Λατρεύουν την πολυτέλεια και είναι κακομαθημένοι. Αναζητούν διαρκώς επιβεβαίωση και συγκρίνονται με τους γύρω τους, προσπαθώντας να αποδείξουν στον εαυτό τους πως η δική τους ζωή είναι πιο αξιοζήλευτη.

Παρθένος

Οι Παρθένοι προσπαθούν διαρκώς να βελτιώνονται, κάτι που γενικά είναι θετικό, όμως η τελειότητα τους γίνεται εμμονή. Δεν ηρεμούν και απαιτούν να έχουμε όλοι την ίδια στάση με εκείνους, με αποτέλεσμα να μας κατακρίνουν ξεπερνώντας τα όρια.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι, συνήθως, οι πιο ήσυχοι της παρέας και αποφεύγουν τις διαφωνίες. Μάλιστα, τις αποφεύγουν σε τέτοιο βαθμό που εξαντλούνται. Συμφωνούν πολλές φορές με μισή καρδιά και προσπαθούν διαρκώς να μας ευχαριστήσουν, βάζοντας τον εαυτό τους σε δεύτερη μοίρα.

Σκορπιός

Μυστηριώδεις και χειριστικοί, οι Σκορπιοί θέλουν να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα. Έχουν λόγο για όλα και εκμεταλλεύονται στο έπακρο ό,τι και όποιον μπορούν.

Τοξότης

Δε σκέφτονται πριν μιλήσουν και συχνά μας προσβάλλουν – άθελά τους, όμως. Μπορεί να είναι η χαρά της ζωής, αλλά είναι εύκολο να τους παρεξγήσουμε.

Αιγόκερως

Είναι εργασιομανείς και δεν αντιλαμβάνονται ότι η δουλειά κάποια στιγμή τελειώνει. Οι Αιγόκεροι δεν μπορούν να βρουν τις ισορροπίες μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής, με αποτέλεσμα να χάνουν τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Υδροχόος

Ονειροπόλοι και εναλλακτικοί, οι Υδροχόοι συχνά ζουν στο δικό τους κόσμο. Χάνονται στη φαντασία τους και δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

Ιχθύς

Ακούν το ένστικτό τους και δεν είναι λίγες οι φορές που το παρακάνουν. Υπεραναλύουν τις καταστάσεις και αναζητούν εξηγήσεις για τα πιο απλά πράγματα, με αποτέλεσμα να χάνουν χρόνο για το τίποτα.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 3 πιο ανασφαλείς του ζωδιακού κύκλου

Τα 5 πιο καλοπροαίρετα ζώδια που είναι εύκολο να πληγωθούν

Πώς διαχειρίζεστε την πλήξη, σύμφωνα με το ζώδιό σας