ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα πιο αποφασιστικά ζώδια

Photo by Sara Darcaj on Unsplash

Είναι όμορφο να κάνουμε όνειρα. Αν δεν ονειρευόμασταν, αν δε βάζαμε στόχους για την επόμενη μέρα, δε θα μπορούσαμε να εξελιχθούμε και να φτάσουμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Οι παρακάτω πέντε, δεν αφήνουν κανέναν και τίποτα να μπει ανάμεσα σ’ εκείνους και τις φιλοδοξίες τους. Η αποφασιστικότητά τους είναι άξια θαυμασμού.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Δεν υπάρχει περίπτωση να μιλήσουμε με έναν Κριό και να μας πει ότι δεν έχει σχέδια για το μέλλον. Ό, τι κι αν γίνει, οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου δεν επαναπαύονται. Συγκρίνονται με όλους και θέλουν να είναι οι καλύτεροι, ενώ δεν αντέχουν να βλέπουν τη ζωή να περνά από μπροστά τους χωρίς να συμμετέχουν ενεργά στις εξελίξεις της.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες θέλουν πάντα να ξεπερνούν τον εαυτό τους, θέτοντας νέους στόχους καθημερινά. Βάζουν τον πήχη πιο ψηλά κάθε φορά και κάνουν ό, τι μπορούν για να τον ξεπερνούν. Βέβαια, επειδή θεωρούν την επιτυχία δεδομένη, συχνά δε δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν υπάρχει κανείς πιο αποφασιστικός από τους Παρθένους. Κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να φτάσουν στην κορυφή και το ενδεχόμενο αποτυχίας είναι απίθανο. Σχεδιάζουν προσεκτικά κάθε τους βήμα, υπολογίζουν κάθε πιθανή αναποδιά και βγαίνουν νικητές.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι γεμάτοι πάθος Σκορπιοί δεν αφήνουν τίποτα στη μέση και είναι πάντα ενεργοί. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά τους, ενώ διεκδικούν με γενναιότητα αυτά που τους αξίζουν.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι πανέξυπνοι Υδροχόοι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από κάθε άλλον. Σκέφτονται γρήγορα, αντιδρούν γρηγορότερα και δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αυθεντικοί και ετοιμοπόλεμοι, δε δέχονται να βασιστούν σε κανέναν για την επιτυχία τους, πέρα από τον ίδιο τους τον εαυτό.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα πιο ανεξάρτητα ζώδια;

Αυτά είναι τα 3 πιο άπληστα ζώδια

Τα πιο τυχερά ζώδια του φετινού καλοκαιριού

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση