ΖΩΔΙΑ

Εκείνοι που ανήκουν σ’ αυτά τα ζώδια, έχουν ανάγκη να κυριαρχούν

Photo by Felipe Cespedes from Pexels

Ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να έχουν τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους. Δεν αντέχουν να περνούν αδιάφοροι, λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και προσπαθούν διαρκώς να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί όταν αντιλαμβάνονται ότι έρχονται δεύτεροι – είναι το μόνο που δεν μπορούν να διαχειριστούν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος 

Από τη φύση τους, θέλουν να κυριαρχούν στο χώρο. Οι Ταύροι έχουν την ανάγκη για σταθερότητα και από εκεί πηγάζει η κτητικότητά τους. Δένονται υπερβολικά με πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ λατρεύουν να τους θαυμάζουμε.

Σκορπιός 

Γεμάτοι πάθος και ευαισθησία, οι Σκορπιοί δίνονται με όλη τους την καρδιά στους αγαπημένους τους ανθρώπους. Αυτή τους η αγάπη, συχνά τους κάνει τοξικούς, χειριστικούς και κτητικούς, επομένως χρειάζεται να θέτουν ορισμένα όρι αστη συμπεριφορά τους. Μας θέλουν για τον εαυτό τους και κάνουν υπερπροσπάθεια για να μας κερδίσουν.

Παρθένος 

Τελειομανείς και λογικοί, οι Παρθένοι δεν καταφέρνουν να δώσουν κάποια εξήγηση στη ζήλεια που αισθάνονται. Κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, με αποτέλεσμα να οδηγούνται σε ξαφνικά ξεσπάσματα. Είναι μεν κτητικοί, αλλά δε δέχονται να μας το δείξουν – πάνω απ’ όλα, είναι ο εγωισμός τους και δε ρισκάρουν να τον «ρίξουν».

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι πάντα ήρεμα και συγκροτημένα

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που ερωτεύονται με την πρώτη ματιά

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση