ΖΩΔΙΑ

Οι ατρόμητοι του ζωδιακού κύκλου

Photo by Darren Lawrence from Pexels

Δε φοβούνται κανέναν και τίποτα. Αναζητούν διαρκώς νέες περιπέτειες, δε σταματούν να προσπαθούν και έχουν πάντα το βλέμμα στραμμένο στο στόχο. Δεν τα παρατούν πριν βγουν νικητές, ενώ αρπάζουν κάθε ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί. Τους θαυμάζουμε και μας εμπνέουν. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Είναι οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου και δεν ακολουθούν κανέναν. Είναι γεννημένοι leaders και προτιμούν να παίρνουν το δικό τους, μοναδικό μονοπάτι. Ανταγωνιστικοί και έτοιμοι να κατακτήσουν τον κόσμο, οι Κριοί κάνουν αυτά που οι υπόλοιποι δεν έχουμε το θάρρος να τολμήσουμε.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες χαρακτηρίζονται από δύο πράγματα: Θάρρος και θετική ενέργεια. Δε φοβούνται να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, ούτε πως δεν είναι αρκετά καλοί για να πετύχουν – αυτός είναι και ο λόγος που καταφέρνουν ό, τι βάζουν στο μυαλό.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι αυθόρμητοι και περιπετειώδεις. Δε λένε όχι σε τίποτα, κάνουν τα πάντα χωρίς φόβο και, συνήθως, τους βγαίνει σε καλό. Αισιόδοξοι, θαρραλέοι και γεμάτοι όρεξη για ζωή, αποκτούν διαρκώς νέες εμπειρίες που τους γεμίζουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που προσαρμόζονται πιο εύκολα στις αλλαγές

Αυτά τα 4 ζώδια δυσκολεύονται να πάρουν αποφάσεις

Πώς να θέσετε επαγγελματικούς στόχους, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση