ΖΩΔΙΑ

Η τελευταία εβδομάδα του 2020 θα είναι εξαντλητική για αυτά τα 3 ζώδια

Η τελευταία εβδομάδα του 2020 θα είναι εξαντλητική για αυτά τα 3 ζώδια
πηγή: Unsplash

Ανεξάρτητα από το ζώδιό μας, αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη το τέλος του 2020, αυτή θα ήταν «επιτέλους». Ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσουμε μια για πάντα και είμαστε πιο χαρούμενοι από ποτέ. Προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για την ανανέωση που θα φέρει το νέο έτος και σχεδιάζουμε μία νέα αρχή.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, όμως, θα χαμογελάσουν λιγότερο απ’ όλους. Πρόκειται να κουραστούν και να δυσκολευτούν αρκετά. Το σημαντικό, όμως, είναι να θυμούνται ότι όλες οι δυσκολίες είναι προσωρινές και η χρονιά που έρχεται, ίσως τους ανταμείψει.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι δε θα γνωρίζουν πώς να φερθούν, ακόμη κι αν πρόκειται για κάποιον αγαπημένο τους. Ο Ήλιος βρίσκεται στον όγδοο κύκλο τους, με αποτέλεσμα να ενθαρρύνει την εις βάθος κατανόηση σημαντικών ζητημάτων. Η Αφροδίτη, από την άλλη, στον έβδομο κύκλο συνεργασιών, ευνοεί την τεμπελιά. Προκειμένου να μην προκαλέσουν εντάσεις, όσοι ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο θα προτιμήσουν να βρουν μόνοι τους τις απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα παίρνουν τα πάντα προσωπικά αυτήν την εβδομάδα. Πρόκειται να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι, θα εκνευρίζονται με όλους και με όλα ενώ θα παίρνουν διαρκώς αμυντική στάση. Καλό είναι να θυμίζουν στον εαυτό τους ότι το παν είναι η επικοινωνία, ακόμη κι αν οδηγήσει σε εντάσεις. Είναι προτιμότερο να εκτονώσουν τα συναισθήματά τους, παρά να κρατούν τα πάντα μέσα τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι αισθάνονται μόνοι, ακόμη κι αν βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο. Ανασφαλείς και εσωστρεφείς, δεν πρόκειται να πουν σε κανέναν τι τους ενοχλεί και θα προσπαθήσουν να λύσουν μόνοι τους όλα τους τα προβλήματα. Θα δυσκολευτούν να δουν καθαρά. Ας έχουν στο νου τους, όμως, ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τα ζώδια που χειρίζονται τις λέξεις με μαεστρία

Ποιο είναι το ζώδιό σας στην αστρολογία των Μάγια;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση