ΖΩΔΙΑ

Λέων: Όσα θέλετε να ξέρετε για το “βασιλιά” του ζωδιακού κύκλου

Photo by Jordan Sanchez on Unsplash

Είναι η εποχή τους και δεν μπορούμε παρά να τους τιμήσουμε. Έχει έρθει η ώρα τους να λάμψουν, άλλωστε!

Οι Λέοντες είναι ίσως οι πιο περήφανοι και θαρραλέοι του ζωδιακού κύκλου, με την εκρηκτική προσωπικότητά τους να κυριαρχεί στην παρέα. Ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ό, τι κάνουν. Είναι αδύνατο να τους αγνοήσουμε και η ενέργειά τους φωτίζει το χώρο.

Βέβαια, αυτό το πάθος που τους κυριεύει έρχεται με τα αρνητικά του. Δεν έχουν ομαδικό πνεύμα, καθώς θεωρούν πως είναι οι καλύτεροι και θα πρέπει να ηγούνται, ξεχνώντας πως κάθε «παίκτης» είναι πολύτιμος. Πολύ συχνά προσπαθούν να μας επισκιάσουν και δε μας επιτρέπουν να πάρουμε λίγη από τη λάμψη τους.

Ας δούμε μερικές λεπτομέρειες

Στοιχείο: Φωτιά

Κυβερνών πλανήτης: Ήλιος

Μέρα: Κυριακή

Δυνατά σημεία: Περηφάνεια, πάθος

Αδυναμίες: Αλαζονεία, εγωκεντρισμός

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα θέλουν — όπως και το λιοντάρι, άλλωστε — το θαυμασμό και την προσοχή όλων. Δεν αισθάνονται άνετα εάν δεν τους αγνοούμε, ενώ λατρεύουν να αισθάνονται πως τους χρειαζόμαστε. Πάντα μας βοηθούν με χαμόγελο.

Υπερασπίζονται την άποψή τους με τεράστια επιμονή και δεν παραδέχονται το λάθος τους, ακόμη κι αν το βλέπουν ξεκάθαρα. Είναι έμπιστοι και δε θα μας προδώσουν, κάτι που περιμένουν να τηρήσουμε κι εμείς. Πάντα θα βρίσκονται στο πλευρό μας και θα μας στηρίζουν, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι Λέοντες είναι οι φίλοι που θέλουμε να έχουμε, μας συμβουλεύουν και μας εμπνέουν να γίνουμε καλύτεροι.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 5 πιο χαλαροί του ζωδιακού κύκλου

Τα 5 ζώδια που πάντα υπερβάλλουν

Η πρώτη εντύπωση που δίνετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση