ΖΩΔΙΑ

Οι 5 πιο χαλαροί του ζωδιακού κύκλου

Photo by Brooke Cagle on Unsplash

Ζούμε σε δύσκολες, γεμάτες άγχος εποχές. Συχνά χάνουμε τον ύπνο μας και η καθημερινότητα μας κουράζει. Ορισμένοι άνθρωποι καταφέρνουν να είναι πάντα χαλαροί, να μην επηρεάζονται από τίποτα και να διατηρούν το χαμόγελό τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί προσπαθούν να μην αντιδρούν με πανικό. Ακόμη και στις αναποδιές, παίρνουν ένα λεπτό, δύο βαθιές ανάσες και έχουν έτοιμο το σχέδιο δράσης. Δεν επιτρέπουν σε μικρές λεπτομέρειες να τους χαλάσουν τη μέρα και απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Δεν αντέχουν το στρες και κάνουν ό, τι μπορούν για να το αποφύγουν. Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ιχθύ, αν και αρκετά ευαίσθητοι, προσπαθούν να απομακρύνονται από καταστάσεις που τους πιέζουν. Προτιμούν να παρατηρούν ως τρίτοι, παρά να συμμετέχουν σε διαφωνίες.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι δε δρουν σύμφωνα με το ένστικτό τους, ούτε παρασύρονται από συναισθήματα της στιγμής. Είναι οι άνθρωποι που χρειαζόμαστε πλάι μας σε  καταστάσεις κρίσης, καθώς διατηρούν πάντα την ψυχραιμία τους. Γνωρίζουν πως αν θυμώσουν, δε θα μείνει τίποτα όρθιο.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι δεν αισθάνονται ποτέ άβολα και τίποτα δεν τους εκπλήσσει. Δε μιλούν συχνά για τα συναισθήματά τους, αλλά πραγματικά αισθάνονται για εμάς και εκφράζονται την κατάλληλη στιγμή. Πάντα προσπαθούν να μας ηρεμήσουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί θυμώνουν, όμως δεν αντιδρούν. Προτιμούν να μη μιλήσουν και θωρακίζουν τον εαυτό τους, δεν είναι εύκολο να τους αγγίξει κάτι που θα πούμε. Έχουν την τάση να ξεχνούν τα αρνητικά των γύρω τους, επικεντρώνονται στα θετικά και προσπαθούν για το καλύτερο.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς διαχειρίζεστε την προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 4 ζώδια που δεν μπορούν να διαχειριστούν το άγχος τους

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν το πιο εκλεπτυσμένο γούστο

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση