ΖΩΔΙΑ

Όσοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια, δεν αντέχουν την αλήθεια

Photo by Gantas Vaičiulėnas from Pexels

Είναι πολύ δύσκολο να στεκόμαστε στα πόδια μας, όταν όλα δυσκολεύουν. Συχνά, θέλουμε να έρθει κάποιος, να μας πάρει από το χέρι και να μας πει κάτι παρήγορο, ακόμη κι αν αυτό απέχει από την αλήθεια. Δεν έχουμε τη δύναμη να αντέξουμε την αλήθεια – ίσως επειδή δε θέλουμε να πληγωθούμε.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, προτιμούν να χαμογελάσουν ακούγοντας ψέματα.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς προσπαθούν σκληρά να θωρακιστούν απέναντι στις δυσκολίες της ζωής. Δυσκολεύονται πολύ να διαχειριστούν την πραγματικότητα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που δημιουργούν φανταστικά σενάρια στο μυαλό τους, λέγοντας ψέματα στον ίδιο τους τον εαυτό.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι τείνουν να αμφισβητούν τα πάντα. Έχουν σημαντικά ζητήματα εμπιστοσύνης, δεν πιστεύουν κανέναν και τίποτα – ακόμη κι αν είμαστε απόλυτα ειλικρινείς. Επιμένουν στις απόψεις τους, ακόμη κι αν ξέρουν τι ισχύει πραγματικά και τι όχι.

Ζυγός

Εκείνοι που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να αποφύγουν τις εντάσεις. Προτιμούν να ζουν με ψευδαισθήσεις και να ξεφεύγουν από τις δυσκολίες, παρά να τις κοιτούν κατάματα. Στόχος τους, να μην πληγωθεί κανείς.

Ταύρος

Οι Ταύροι λένε πολλά ψέματα. Θεωρούν πως θα μας ξεγελάσουν και παραποιούν την πραγματικότητα με μεγάλη ευκολία, προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που εύκολα θα σας θεωρήσουν δεδομένους

Τα 3 ζώδια που, συνήθως, είναι τοξικοί σύντροφοι

To ιδανικό trick για να γίνετε πιο παραγωγικοί το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση