ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που, συνήθως, είναι τοξικοί σύντροφοι

Photo by Tom Parsons on Unsplash

Όταν βρισκόμαστε σε μία τοξική σχέση, συνήθως είμαστε οι τελευταίοι που το συνειδητοποιούμε. Οι κοντινοί μας άνθρωποι έχουν δει όλα τα σημάδια και συχνά μας προειδοποιούν, όμως αρνούμαστε να το δούμε.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, έχουν ορισμένα τοξικά χαρακτηριστικά που δύσκολα αποχωρίζονται.

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι δεν έχουν ιδέα τι θέλουν σε αυτήν τη ζωή. Μας δίνουν ανάμεικτα σημάδια, ενώ πολλές φορές προσποιούνται πως όλα είναι καλά, ενώ υπάρχει κάτι στη σχέση μας που τους απασχολεί. Αντί να το συζητήσουν μαζί μας, θα αλλάξουν πρόσωπο και θα βγάλουν προς τα έξω τον πιο ψυχρό τους εαυτό.

Λέων

Στους Λέοντες αρέσει να προσποιούνται πως είναι θύματα των καταστάσεων. Παραπονιούνται διαρκώς, θέλουν προσοχή και αισθάνονται παραμελημένοι επειδή δεν έχουν μάθει να περνούν χρόνο με τον εαυτό τους. Όσο κι αν δείχνουν το αντίθετο, είναι γεμάτοι ανασφάλειες.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Παρότι θα μας δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, όταν είμαστε με άλλους βγάζουν προς τα έξω μία διαφορετική, πιο τρυφερή και προστατευτική πλευρά. Με αυτόν τον τρόπο, ακόμη κι αν έχουμε παράπονα από τη συμπεριφορά τους, οι γύρω μας τους θαυμάζουν για τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζουν.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα έχουν τύχη στα οικονομικά τους το 2021

Κριός, Δίδυμος, Τοξότης: Με ποιον πρέπει να ταξιδέψουν μετά την πανδημία αυτά τα 3 ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν επηρεάζονται από τη γνώμη των άλλων

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση