ΖΩΔΙΑ

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Olga from Pexels

Θα πρέπει να υποστούμε το 2020 για μερικές μέρες ακόμη και είμαστε σίγουροι πως θα φανούν αιώνες. Ανυπομονούμε να φύγει αυτή η χρονιά κι ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε τη νέα, γεμάτοι ελπίδα.

Τι επιφυλάσσει το 2021 για κάθε ζώδιο;

Κριός

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου πρόκειται να επικεντρωθούν στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Θα αναζητήσουν την καριέρα των ονείρων τους, ενώ μέχρι το Μάιο, θα έχουν ζήσει μία μεγάλη περιπέτεια.

Ταύρος

Υπέφεραν το 2020 και θέλουν, επιτέλους, να χαλαρώσουν. Οι Ταύροι, οι οποίοι αγαπούν την πολυτέλεια όσο τίποτα, θα έχουν πολλές ευκαιρίες να απολαύσουν τις μικρές – και μεγαλύτερες – χαρές της ζωής.

Δίδυμος

Το 2021 θα είναι γεμάτο θετική ενέργεια για τους Διδύμους. Θα είναι η ψυχή της παρέας, δε θα προκαλέσουν εντάσεις και θα κατακτήσουν τους στόχους τους.

Καρκίνος

Το ζώδιο που προσαρμόζεται ευκολότερα απ’τον καθένα στις νέες καταστάσεις, δε θα δυσκολευτεί να βγει καθόλου από την καραντίνα και να επιστρέψει στην προ κορονοϊού πραγματικότητα. Η προσωπικότητά τους, όμως, θα έχει εξελιχθεί.

Λέων

Αν κάτι κατάλαβαν οι Λέοντες φέτος, είναι πως «ό, τι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό». Και πράγματι, αφήνουν το 2020 πολύ ισχυρότεροι. Είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν σε κάθε δυσκολία που θα φέρει η νέα χρονιά.

Παρθένος

Εργασιομανείς και οργανωτικοί, οι Παρθένοι θα σβήσουν πολλούς στόχους από τη μεγάλη λίστα τους. Πρόκειται να εξελίξουν την καριέρα τους και οι φετινοί τους κόποι, θα ανταμειφθούν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα μάθουν νέα πράγματα και δε θα φοβηθούν να δοκιμάσουν νέες, ριψοκίνδυνες ιδέες. Θα αρπάξουν κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί.

Σκορπιός

Το 2021 θα φέρει σκαμπανεβάσματα στη ζωή των Σκορπιών. Αντί να επιμένουν σε όσα τους δυσκολεύουν, ας δοκιμάσουν νέα πράγματα. Η επιτυχία και η ευτυχία είναι στο χέρι τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν, να δημιουργήσουν και να κάνουν το 2021 τη χρονιά τους. Οι ευχές τους θα πραγματοποιηθούν κι εκείνοι, πιο αυθόρμητοι από ποτέ, θα χαμογελούν.

Αιγόκερως

Το 2021 σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή των Αιγόκερων – είτε αφορά στα επαγγελματικά, είτε στα προσωπικά. Θα μάθουν να διαχειρίζονται τις δυσκολίες κι επιτέλους, θα μπορέσουν να πουν «όχι» χωρίς να αισθάνονται τύψεις.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θα είναι οι πιο τυχεροί του 2021. Θα περάσουν υπέροχα, θα είναι σίγουροι για τις κινήσεις τους και θα κινηθούν γεμάτοι αυτοπεποίθηση.

Ιχθύς

Το 2021 πρόκειται να εκπλήξει τους Ιχθείς. Τίποτα δε θα έρθει εύκολα, όμως με σκληρή δουλειά θα φτάσουν εκεί που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Καλό είναι να επενδύσουν στην ευεξία και την ηρεμία τους, όμως, για να αγγίξουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα εργασιομανή ζώδια που παραμένουν παραγωγικά στο lockdown

Ποιο θα είναι το πιο τυχερό ζώδιο για το 2021

Κριός, Ζυγός, Σκορπιός: Ποιος είναι ο κρυφός φόβος αυτών των ζωδίων

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση