ΖΩΔΙΑ

Ποιο θα είναι το πιο τυχερό ζώδιο για το 2021

Photo by Alice Alinari on Unsplash

Η αστρολόγος των celebrities Σούζαν Μίλερ, ανακοίνωσε ποιο θα είναι το πιο τυχερό ζώδιο, το οποίο θα ευνοηθεί περισσότερο σε σχέση με άλλα, μέσα στο 2021. Επίσης συνιστά την προσοχή σε όλους, να κάνουν υπομονή μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Το 2020 αν και εξελίχθηκε με έναν φρικτό τρόπο, ήταν η χρονιά του Αιγόκερου, ο οποίος παρά τις αντιξοότητες κατάφερε να ανταπεξέλθει καλύτερα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια.

Φέτος η σκυτάλη παραδίδεται στον Υδροχόο, καθώς πρόκειται να μπούμε στο σμαραγδένιο έτος του Υδροχόου.

Ο Δίας, ο πλανήτης της αφθονίας, της επέκτασης και της καλής τύχης, ευνοεί το συγκεκριμένο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι οι ευκαιρίες θα είναι πολλές, αλλά μπορεί επίσης να εκδηλωθούν με μερικούς συγκεκριμένους τρόπους σε κάθε περίπτωση.

Μπορεί να κάνουν ένα μακρινό ταξίδι ή να βρουν την αληθινή αγάπη. Επίσης το 2021 θα σηματοδοτήσει έναν καλό χρόνο για όσους επιθυμούν να κάνουν παιδιά, ή να ακμάσουν επαγγελματικά, κάτι που θα είχε νόημα για όσους αναζητούν ένα νεότερο, τεχνολογικά προσανατολισμένο κλίμα εργασίας.

Ο Υδροχόος είναι το πιο προοδευτικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και είναι πιο έτοιμος να ζήσει στο μέλλον. Φέτος είναι πολύ πιθανό να βρει την πραγματική του κλίση και τον τρόπο που θα μπορέσει να βοηθήσει τους άλλους ανθρώπους, καθώς χαρακτηρίζεται από τον αλτρουϊσμό του.

Το σμαραγδένιο έτος Υδροχόου συγχρονίζεται επίσης με μια κομβική στιγμή στην εποχή του Υδροχόου: Λόγω πολλών πλανητών που διέρχονται στο ζώδιο του αέρα, αναμένουμε μέσα στο 2021, να δούμε την κοινωνία να αναπτύσσεται με ένα όραμα Υδροχόου.

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε έμφαση στη χρήση της τεχνολογίας ως μέσου σύνδεσης, στην εστίαση και στην προώθηση της κοινωνικής ισότητας, ενώ ταυτόχρονα θα αναγνωρίσουμε την ατομική ευθύνη και την επιθυμία να βοηθήσουμε πραγματικά τους άλλους.

Τελικά, το 2021 θα είναι μια όμορφη χρονική περίοδος για τους Υδροχόους για να κάνουν ό, τι θέλουν, να διοχετεύσουν την ενέργειά τους και να ασχοληθούν με πράγματα για τα οποία είναι παθιασμένοι.

Όμως, υπάρχει μια σημαντική προειδοποίηση.  Τα καλά νέα, δεν θα έρθουν αμέσως, καθώς θα χρειαστεί από όλους να κάνουν λίγη υπομονή.

Στο πρώτο μέρος του έτους, ο Κρόνος και ο Δίας βρίσκονται σε μεγάλη σύζευξη. Ο Κρόνος είναι, μάλλον, το αντίθετο του Δία: Είναι ένας πλανήτης υπεύθυνων εργασιών, που προσπαθεί να κάνει τα πράγματα δύσκολα για να γίνουμε πιο ώριμοι.

Αυτή η πλανητική επιρροή θα κυριαρχήσει τον χειμώνα, εξουδετερώνοντας τον αντίκτυπο του Δία. Κατά συνέπεια, οι Υδροχόοι μπορεί να μην αισθάνονται την σμαραγδένια τους ενέργεια σε μεγάλο βαθμό μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Η Μίλερ παρόλα αυτά τονίζει ότι μέχρι τα μέσα Μαρτίου, ο Δίας θα απομακρυνθεί από τον Κρόνο και όλα θα πάνε καλύτερα.

Διαβάστε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια έχουν εμμονή με την καθαριότητα

Κριός, Ζυγός, Σκορπιός: Ποιος είναι ο κρυφός φόβος αυτών των ζωδίων

Τα 4 ζώδια που θυμούνται τα πάντα και δύσκολα συγχωρούν

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση