ΖΩΔΙΑ

Πώς θα σας συμπεριφερθεί κάθε ζώδιο όταν είναι θυμωμένο

Photo by Eric Ward on Unsplash

Όσο κι αν δε μας αρέσει να θυμώνουμε, είναι αδύνατο να το αποφύγουμε. Ίσως προσπαθήσουμε να το κρύψουμε, ίσως αρχίσουμε να φωνάζουμε, ίσως κλάψουμε. Πώς, όμως, αντιδρούν οι άλλοι όταν έχουν νεύρα μαζί μας;

Τα άστρα έχουν πολλά να πουν.

Κριός

Όταν οι Κριοί θυμώνουν, δεν κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να φερθούν πολιτισμένα. Φωνάζουν και θα πουν ακριβώς τι αισθάνονται. Όταν πια ξεσπάσουν, θα κάνουν σαν να μη συνέβη τίποτα.

Ταύρος

Οι Ταύροι έχουν τη μοναδική ικανότητα να τιθασεύουν την οργή τους – μέχρι ένα σημείο. Όταν φτάσουν στο σημείο αυτό, κάθε τους λέξη μοιάζει με μαχαίρι που μας χτυπά αλύπητα.

Δίδυμος

Όταν ένας Δίδυμος θυμώνει, ξέρει ακριβώς τι να μας πει για να αισθανθούμε άσχημα. Ο εκνευρισμός που θα τους προκαλέσουμε δε συγκρίνεται σε τίποτα με τη λύπη που εκείνοι θα μας κάνουν να νιώσουμε.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι πληγώνονται, όταν θυμώνουν. Δε θα πουν τίποτα όμως – απλώς θα είναι πιο απόμακροι από το συνηθισμένο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα το ξεπεράσουν εύκολα και θα μας κρατούν κακία.

Λέων

Οι Λέοντες είναι ίσως οι μόνοι που δε θέλουμε να συγχύσουμε. Δίνουν ολόκληρη παράσταση όταν έχουν νεύρα – ακόμη κι αν βρισκόμαστε στη μέση του δρόμου.

Παρθένος

Οι Παρθένοι έχουν στο μυαλό τους μία εικόνα του κόσμου που σπάνια γίνεται πραγματικότητα. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουν, όμως, αντί να ξεσπάσουν, το κρατούν μέσα τους.

Ζυγός

Οι Ζυγοί σιχαίνονται τους τσακωμούς όσο τίποτα. Θα υποφέρουν στη σιωπή, ενώ αν τους πιέσουμε είναι ικανοί να μας ζητήσουν συγγνώμη επειδή εκείνοι δυσαρεστήθηκαν από τις δικές μας πράξεις.

Σκορπιός

Θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας ό, τι περνάει από το χέρι τους, ώστε να πληγωθούμε. Θα μας χτυπήσουν στα πιο ευαίσθητα σημεία μας και θα μας γεμίσουν ανασφάλειες, ακόμη κι αν η αιτία πίσω από το θυμό τους δεν είναι σοβαρή.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι από τους πιο ψύχραιμους του ζωδιακού κύκλου. Για να καταφέρουμε να τους θυμώσουμε, θα πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ σοβαρό. Αν αυτό γίνει, θα νιώσουμε την οργή τους και θα μας γυρίσουν την πλάτη.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα μας μιλήσουν άσχημα. Στη συνέχεια, θα μας βγάλουν μια για πάντα από τη ζωή τους – προτιμούν να είναι μόνοι παρά με ανθρώπους που «παίζουν» με τα νεύρα τους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι εύκολοι άνθρωποι. Πάντα ήρεμοι, χαλαροί και αισιόδοξοι, δεν εκνευρίζονται ποτέ. Αν, όμως, τους προδώσουμε, θα εξαφανιστούν από τη ζωή μας.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς θα κάνουν τα πάντα για να μας καταστρέψουν ψυχολογικά, αν θυμώσουν. Προκειμένου να μας συγχωρήσουν, θα χρειαστεί να τους πλησιάσουμε εκατό φορές και να ζητήσουμε συγγνώμη.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δε θα «λυγίσουν» από το δεύτερο lockdown

Tα κρυφά ταλέντα των ζωδίων

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση