ΖΩΔΙΑ

Τα 2 ζώδια που θα πιεστούν την πρώτη μέρα του Χειμώνα και το 1 που θα περάσει υπέροχα

Photo by Natalia Figueredo on Unsplash

Η αυριανή μέρα έχει εξαιρετική σημασία. Πρώτα απ’ όλα, θα πραγματοποιηθεί η χειμερινή ισημερία. Έπειτα, είναι η τελευταία Δευτέρα πριν τα Χριστούγεννα. Και, τέλος, για πρώτη φορά μετά από 800 περίπου χρόνια, κοιτώντας στον ουρανό θα αντικρύσουμε το πραγματικό «αστέρι της Βηθλεέμ».

Το παρακάτω ζώδιο, θα περάσει υπέροχα. Και δύο ακόμη, θα πιεστούν. Ας ξεκινήσουμε από τα καλά νέα.

Καρκίνος

Γεμάτοι έμπνευση και όρεξη για δουλειά, οι Καρκίνοι θα συνεννοηθούν υπέροχα με τους φίλους και την οικογένειά τους. Θα απελευθερωθούν από τοξικές συνήθειες και σχέσεις, ενώ θα αγαπήσουν τον εαυτό τους λίγο παραπάνω.

Όσο για τους λιγότερο τυχερούς…

Δίδυμος

Έφτασε ο καιρός για την προσωπική εξέλιξη των Διδύμων. Το χειμερινό ηλιοστάσιο σηματοδοτεί την πρώτη μέρα της εποχής του Αιγόκερου, μαζί με το ταξίδι τους προς την ψυχική ολοκλήρωση. Θα χρειαστεί να θέσουν ιδιαίτερα χαμηλούς στόχους, αν δε θέλουν να απογοητευτούν, και να παλέψουν διπλά μέχρι να τους πετύχουν.

Λέων

Οι Λέοντες θα πιεστούν, όμως για λίγο. Θα είναι πιο ευέξαπτοι από το συνηθισμένο, θα βγουν από το πρόγραμμά τους και τίποτα δε θα τους ικανοποιεί. Καλό είναι να συζητήσουν με τους αγαπημένους τους όσα τους ενοχλούν, ώστε η επικοινωνία να μην είναι ακατόρθωτη.

 

Διαβάστε επίσης:

Πώς θα περάσετε το 2021, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 3 ζώδια που δε θα πάψουν να πιστεύουν στην αληθινή αγάπη

Τα 5 ζώδια που καταφέρνουν να έχουν ισορροπημένες σχέσεις με όλους

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση