ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο ευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Photo by Jordan Sanchez on Unsplash

Όταν τους συναντήσαμε για πρώτη φορά, τους βρήκαμε ιδιαίτερα επιβλητικούς κι απρόσιτους. Δυσκολευτήκαμε να τους πλησιάσουμε, όμως τους γνωρίσαμε καλύτερα και είδαμε πως είναι οι πιο ευαίσθητοι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας. Φορούν το αυστηρό τους προσωπείο και θωρακίζονται, προκειμένου να μην πληγωθούν.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι δεν είναι αυτό που δείχνουν – και, φυσικά, δε θέλουν να το μάθουμε αυτό. Συμπαθούν ελάχιστο κόσμο, γνωρίζουν καλά ότι φαίνονται απρόσιτοι και, ας το παραδεχτούμε, αντιπαθητικοί, ενώ εκδηλώνουν τον πραγματικό τους εαυτό μόνο όταν αισθανθούν πραγματικά άνετα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ελάχιστοι το γνωρίζουν αυτό. Κρατούν τα πάντα για τον εαυτό τους, όσο κι αν αυτό τους πληγώνει. Δεν ανοίγονται εύκολα και προτιμούν να διαχειρίζονται μόνοι τις δυσκολίες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Ένας Αιγόκερως δηλώνει ανεξάρτητος και αδιάφορος. Γνωρίζοντάς τον καλύτερα, ανακαλύπτουμε μία διαφορετική πλευρά του. Στην πραγματικότητα, αισθάνεται πολλά περισσότερα από αυτά που δείχνει. Τα κρατάει, όμως, μέσα του, προκειμένου να μην τον θεωρήσουμε ευάλωτο.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που χειρίζονται τις λέξεις με μαεστρία

Τα 5 ζώδια που καταφέρνουν να έχουν ισορροπημένες σχέσεις με όλους

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση