ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με το μεγαλύτερο πείσμα

Photo by luizclas from Pexels

Όταν έρχεται στο μυαλό μας η λέξη πείσμα, συχνά έχει αρνητική χροιά. Πεισματάρης, όμως, είναι αυτός που δεν παραιτείται, όσο σκληρές κι αν είναι οι καταστάσεις που βιώνει. Υπερασπίζεται τη γνώμη του με πάθος και καταφέρνει να βάλει πρώτα τη λογική του και μετά το συναίσθημα.

Οι πιο πεισματάρηδες του ζωδιακού κύκλου είναι οι παρακάτω τρεις:

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες έχουν την ικανότητα να επεξεργάζονται τις πληροφορίες με τεράστια ταχύτητα και έχουν ισχυρούς μηχανισμούς διαχείρισης του άγχους και της πίεσης. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, βρίσκουν τον τρόπο να τα διαχειριστούν και, συνήθως, κανείς από τους γύρω τους δεν αντιλαμβάνεται ότι πιέζονται.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτό που κάνει τους Κριούς τόσο πεισματάρηδες, είναι πως ξέρουν να επιβιώνουν. Από ένα δύσκολο πρόγραμμα γυμναστικής, μέχρι μία πιεστική επαγγελματική κατάσταση, δεν το βάζουν ποτέ κάτω και δεν παραιτούνται – θα τα καταφέρουν ό,τι κι αν γίνει.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες μπορούν να κάνουν τα πάντα και τα περισσότερα επιτεύγματά τους δεν είναι σωματικά, αλλά νοητικά. Λατρεύουν τη δόξα και θέλουν να είναι στο επίκεντρο, όμως έχουν την απαραίτητη εγκεφαλική πειθαρχία για να δουλέψουν σκληρά προς τους στόχους τους, χωρίς αντιπερισπασμούς.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή θα είναι η τυχερή σας μέρα για το 2020, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Πώς διαχειρίζεστε την προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σας