ΖΩΔΙΑ

Αυτοί είναι οι νάρκισσοι του ζωδιακού κύκλου

Photo by Rowan Chestnut on Unsplash

Σε όλους μας αρέσει να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη. Ειδικά τις μέρες που έχουμε αυτοπεποίθηση, όχι μόνο θα θαυμάσουμε το είδωλό μας, αλλά θα βγάλουμε και μία selfie. Υπάρχουν, όμως, άνθρωποι, που έχουν εμμονή με την εικόνα τους. Είναι ματαιόδοξοι και θεωρούν πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Οι Ταύροι θεωρούν πως είναι καλύτεροι από τους υπόλοιπους, για κάποιον δικό τους λόγο. Πιστεύουν πως αξίζουν περισσότερα, ανεξάρτητα από την προσπάθεια που κάνουν για να τα αποκτήσουν. Δεν θα μπουν ποτέ στη θέση μας, όμως απαιτούν να το κάνουμε εμείς για εκείνους. Ξέρουν πολύ καλά να μας χειρίζονται και λατρεύουν να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες περνούν τόσο καλά με τον εαυτό τους, που θεωρούν την παρέα μας υποδεέστερη. Πιστεύουν πως όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από εκείνους, ενώ δικαιολογούν τα λάθη τους με κάθε τρόπο. Άλλωστε, για να τα έκαναν, κάπως θα τους προκαλέσαμε – δε θα έφταιγαν ποτέ οι ίδιοι.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Αν έχουν καλή διάθεση, είναι όπως όλοι οι άλλοι. Αν, όμως, αισθάνονται πληγωμένοι ή προδομένοι, γίνονται αδίστακτοι. Θα μας χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους, μέχρι να πάρουν ατυό που θέλουν, ενώ έχουν τεράστιο ταλέντο στο να μας ξεκόβουν από τη ζωή τους, όταν επιτευχθεί ο στόχος τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι πιο χειριστικοί άνθρωποι ανήκουν σ’ αυτά τα 3 ζώδια

Τα 3 ζώδια που δεν έχουν πρόβλημα να κρύψουν την αλήθεια

Τα 3 πιο επιφυλακτικά ζώδια