ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ πίσω

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ πίσω
Photo by Levi Guzman on Unsplash

Ορισμένοι άνθρωποι, φτάνουν στα άκρα. Πιέζονται, αγγίζουν τα όριά τους και τα ξεπερνούν. Χρειάζεται να τους πούμε να χαλαρώσουν, γιατί μόνοι τους δε θα το κάνουν ποτέ. Είτε πρόκειται για τις σχέσεις τους, είτε για την καριέρα, οι παρακάτω δεν βάζουν «φρένο» με τίποτα.

Κριός (21 Μαρίου – 20 Απριλίου)

Δεν υπάρχει πιο ανταγωνιστικό ζώδιο. Οι Κριοί είναι ασταμάτητοι και δε φοβούνται λεπτό. Θέλουν να κάνουν τα πάντα – και να τα κάνουν καλά. Δε δέχονται να τους ξεπεράσει κάποιος άλλος, οπότε πιέζονται μέχρι το σημείο που, πια, θα εξαντληθούν.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Είναι καινοτόμοι, προσπαθούν για το καλύτερο και το καταφέρνουν. Κάνουν αυτό που θέλουν, όποτε το θέλουν και δε ρωτούν κανέναν. Δεν τους ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, δεν επηρεάζονται από κανέναν και δε δέχονται πως έχουν άδικο. Ορίζουν οι ίδιοι τη  μοίρα τους και, παρότι μας φαίνεται ανεξήγητο, φτάνουν στην κορυφή.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 22 Δεκεμβρίου)

«Και τι πειράζει;» είναι η αγαπημένη τους ερώτηση. Απίστευτα παρορμητικοί, κάνουν ό, τι αισθάνονται σωστό και είναι πρόθυμοι να υποστούν κάθε συνέπεια. Δεν τους αρέσει να υπεραναλύουν τις καταστάσεις, φτάνουν στα όριά τους και, την επόμενη μέρα, είναι έτοιμη να τα ξανακάνουν όλα από την αρχή.