ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι πιθανότερο να πληγώσουν έναν Ιχθύ

πηγή: pexels

Οι ευαίσθητοι κι αθεράπευτα ρομαντικοί Ιχθείς έχουν πληγωθεί πολλές φορές στη ζωή τους. Επένδυσαν σε φιλίες που, τελικά, δεν άξιζαν, πίστεψαν στον έρωτα με την πρώτη ματιά κι έδωσαν προτεραιότητα στους λάθος ανθρώπους.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 3 ζώδια, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα τους στενοχωρήσουν. Καλό είναι, λοιπόν, να τους αποφεύγουν – σε ερωτικό, φιλικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Όπως οι Ιχθείς, έτσι και οι Ζυγοί βάζουν πάνω απ’ όλους τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Οι πρώτοι, όμως, είναι ονειροπόλοι και οι δεύτεροι δρουν με τη λογική. Δύσκολα, λοιπόν, θα συνεννοηθούν, με τους Ιχθείς να αισθάνονται προδομένοι κάθε δευτερόλεπτο και τους Ζυγούς να μην καταλαβαίνουν τι ακριβώς έκαναν και προκάλεσαν αυτά τα συναισθήματα.

Τοξότης (24 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου)

Οι Τοξότες είναι ανοιχτόμυαλοι, αισιόδοξοι και περιπετειώδεις. Στην αρχή, απολαμβάνουν την παρέα των Ιχθύων, όμως γρήγορα εξαντλούνται. Στο τέλος, τους αποφεύγουν με κάθε δυνατό τρόπο.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι πληγώνουν σχεδόν κάθε ζώδιο με το οποίο συναναστρέφονται. Στην περίπτωση του Ιχθύ, ο ρεαλισμός τους και η ωμή τους ειλικρίνεια είναι που προκαλεί το πρόβλημα. Θα πουν πράγματα χωρίς να σκεφτούν δεύτερη φορά τον αντίκτυπο που θα έχουν στο συνομιλητή τους και θα δημιουργήσουν προβλήματα σχεδόν αμέσως.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα έχουν παιδική ψυχή, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Πού θα ταξιδέψετε μετά την πανδημία, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα πιο ζηλόφθονα ζώδια που θέλουν να «κλέψουν» την ευτυχία μας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση