ΖΩΔΙΑ

Τα πιο ζηλόφθονα ζώδια που θέλουν να «κλέψουν» την ευτυχία μας

Photo by Laura Chouette on Unsplash

Δε χαίρονται με τις επιτυχίες μας, πάντα συγκρίνονται μαζί μας. Θέλουν να είναι καλύτεροι, ενώ όταν τους ξεπερνάμε, κάνουν τα πάντα για να μας πάρουν την πρωτιά. Οι παρακάτω 3 είναι οι πιο ζηλόφθονες του ζωδιακού κύκλου:

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί δεν αντέχουν να μην είναι οι καλύτεροι. Αντί να βελτιωθούν, όταν έρχονται δεύτεροι, προτιμούν να ρίξουν όποιον τόλμησε να φανεί καλύτερος. Θα πουν ψέματα στον εργοδότη μας, αν πάρουμε την προαγωγή που ήθελαν. Θα «κλέψουν» τις ιδέες μας, αν τύχει να τις ακούσουν. Για εκείνους, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι κρατούν τα συναισθήματά τους για τον εαυτό τους, όμως δεν αντέχουν να αισθάνονται απειλή. Βλέποντας πως οι αγαπημένοι τους άνθρωποι έρχονται κοντά με κάποιον τρίτο, παλεύουν με νύχια και με δόντια για να του πάρουν τη θέση.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Φαίνονται ήρεμοι και χαλαροί, αλλά είναι το ακριβώς αντίθετο. Ο λόγος για τους Σκορπιούς, οι οποίοι δεν χαίρονται με τη χαρά μας. Τους ανακοινώνουμε ευχάριστα νέα και αισθάνονται άσχημα που τα καταφέραμε εμείς αντί για εκείνους. Γίνονται απόμακροι και υπεραναλύουν τις πιο απλές καταστάσεις.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα έχουν παιδική ψυχή, όσα χρόνια κι αν περάσουν

Ποια είναι τα κρυφά χαρακτηριστικά των ζωδίων;

Τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να εθιστούν στην τεχνολογία

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση