ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λατρεύουν να προκαλούν τσακωμούς

Photo by Austin Guevara from Pexels

Ορισμένοι άνθρωποι λατρεύουν το δράμα. Τους αρέσει να μιλούν για τις ζωές των άλλων, να προκαλούν διαφωνίες και να αποχωρούν, έχοντας δημιουργήσει τεράστιες εντάσεις που δεν τους αφορούν. Δεν αφήνουν κανέναν να ηρεμήσει, ενώ έχουν ένα μοναδικό τρόπο να χαλούν τις σχέσεις των αγαπημένων τους, χωρίς οι ίδιοι να χάσουν πόντους από την εκτίμησή τους.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Μερικές φορές, οι Κριοί θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να καταρρέει. Μπλοκάρουν οτιδήποτε αρνητικό βρίσκεται γύρω τους – το οποίο εκείνοι έχουν δημιουργήσει – και προχωρούν ακάθεκτοι.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι δεν προκαλούν εντάσεις άμεσα, αλλά κινούνται ύπουλα, με πονηριά. Θα πουν ένα ή δύο πράγματα φαινομενικά αδιάφορα, όμως θα καταφέρουν να προσβάλλουν τους  πάντες και να δείξουν ανώτεροι. Φορούν το αθώο τους προσωπείο και προσποιούνται πως δεν έχουν ιδέα για το τι συνέβη πραγματικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι κυκλοθυμικοί, με έντονες προσωπικότητες. Δεν ελέγχουν τα λόγια τους, θα πουν αμέσως αυτό που σκέφτονται και δε θα ανησυχήσουν για τις συνέπειες. Από εκεί που είναι ήρεμοι και τρυφεροί, μπορούν να μετατραπούν στους χειρότερους ανθρώπους που γνωρίζουμε.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν υπέροχα το Δεκέμβριο

Τα 4 ζώδια που θυμούνται τα πάντα και δύσκολα συγχωρούν

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση