ΖΩΔΙΑ

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Sebastian Voortman from Pexels

Όλοι μας έχουμε ανασφάλειες. Άλλοι περισσότερες, άλλοι όχι τόσες. Ίσως συμβεί κάτι που θα μας κάνει να αμφιβάλλουμε για τον εαυτό μας, ίσως είχαμε αρνητικές σκέψεις χωρίς αφορμή. Όπως και να ‘χει, μας κρατούν πίσω.

Τι έχουν να πουν τα άστρα για αυτό;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου): Η αποτυχία

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα. Αν κάποιος τους επισκιάσει ή είναι πράγματι καλύτερος, αμφισβητούν κάθε τους επίτευγμα. Αισθάνονται ηττημένοι – αμέσως, όμως, σηκώνονται έτοιμοι να πάρουν τη ρεβάνς.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου): Η έλλειψη σταθερότητας

Οι Ταύροι τρέμουν στη σκέψη πως οι καταστάσεις είναι μετέωρες. Θέλουν να αισθάνονται σιγουριά, να γνωρίζουν πως βαδίζουν σε σταθερά μονοπάτια.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου): Η απομόνωση

Θέλουν να έχουν μεγάλες παρέες, να μαθαίνουν τις τελευταίες εξελίξεις και να δεν αντέχουν τη σιωπή. Αν περάσει ώρα χωρίς να μιλήσουν με κάποιον, υπεραναλύουν τις καταστάσεις και φοβούνται πως θα μείνουν μόνοι.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Η μονόπλευρη αγάπη

Για τους Καρκίνους, ασφάλεια σημαίνει τρία πράγματα: σπίτι, σύντροφος, οικογένεια. Όταν κάτι εξωτερικό απειλεί την ασφάλεια αυτή – αν ο σύντροφός τους, για παράδειγμα, είναι σιωπηλός επειδή αντιμετωπίζει δικούς του δαίμονες – αισθάνονται πως η στοργή που δείχνουν είναι μονόπλευρη.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Η ταπείνωση

Οι Λέοντες είναι οι βασιλιάδες του ζωδιακού κύκλου και, όπως γνωρίζουμε, ένας βασιλιάς δεν ταπεινώνεται ποτέ. Θέλουν να τους θαυμάζουν όλοι και δεν αντέχουν να τους υποτιμούν.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): Η κριτική

Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου δε δέχονται σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο να πήγε κάτι στραβά. Προσπαθούν τόσο που η σκέψη μιας κακής κριτικής τους προκαλεί πανικό!

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου): Η αδικία

Η φράση «Η ζωή είναι άδικη» δε θα μπορούσε να αγχώνει περισσότερο τους Ζυγούς. Προσπαθούν να φέρνουν την αρμονία όπου κι αν βρίσκονται, μάχονται για τη δικαιοσύνη, όμως δεν είναι πάντα βέβαιο πως θα τη βρουν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου): Η έλλειψη ιδιωτικότητας

Οι Σκορπιοί θέλουν το χώρο τους. Προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο των ανθρώπων που θα μπουν σε αυτόν και, αν κάποιος εισβάλλει με τη βία, χωρίς να πάρει άδεια, αισθάνονται πως όλα καταρρέουν.

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Το να μην αναγνωρίζουμε την αυθεντικότητά τους

Οι Τοξότες λατρεύουν να γνωρίζουν νέο κόσμο, να δοκιμάζουν νέα πράγματα, να ανακαλύπτουν νέα μέρη. Η μεγαλύτερή τους ανασφάλεια είναι πως κάποιος μπορεί να πιστέψει ότι οι απόψεις που υποστηρίζουν δεν είναι πραγματικά δικές τους, αλλά τις προωθούν για να βγάλουν προς τα έξω έναν άλλο χαρακτήρα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου): Το να αγνοήσουμε τους κόπους τους

Οι εργασιομανείς Αιγόκεροι θέλουν να λαμβάνουν τα εύσημα για τη δουλειά τους. Δεν αντέχουν να προσπαθούν και ο κόπος τους να περνά απαρατήρητος, καθώς ό, τι κάνουν, θέλουν να το κάνουν καλά.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου): Η μοναξιά

Οι Υδροχόοι λατρεύουν να γνωρίζουν κόσμο και να κάνουν νέους φίλους. Η μεγαλύτερή τους ανασφάλεια, όμως, βρίσκεται ακριβώς εκεί. Επειδή είναι ισχυρογνώμονες, συχνά απωθούν τους γύρω τους κι αυτό τους προκαλεί νευρικότητα.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Η ντροπή

Οι Ιχθείς δεν αντέχουν να ντρέπονται. Ευαίσθητοι και παρορμητικοί, δε θέλουν να τους κατακρίνουμε για αυτό που είναι. Όπως εκείνοι μας αποδέχονται, έτσι να τους αποδεχθούμε κι εμείς.

 

Διαβάστε επίσης:

Οι 3 πιο ανασφαλείς του ζωδιακού κύκλου

Τα 3 υπερευαίσθητα ζώδια που προσπαθούν να το κρύψουν

Ποιον πρέπει να αποφύγετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση