ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που μας γεμίζουν αισιοδοξία, ό, τι κι αν συμβεί

Τα 3 ζώδια που μας γεμίζουν αισιοδοξία, ό, τι κι αν συμβεί
Photo by Jonathan Borba from Pexels

Ζούμε σε μία αρκετά δύσκολη και παράξενη εποχή. Όλα γύρω μας αλλάζουν, αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κανέναν και δεν εμπιστευόμαστε πια το ένστικτό μας. Η ζωή μας μοιάζει με ατέλειωτη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστές είναι η πανδημία, η κλιματική αλλαγή και η μοναξιά.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια, μοιάζουν με μία ηλιαχτίδα στο σκοτάδι που μας περιβάλλει.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου είναι γεμάτοι πάθος και καλή διάθεση. Πάντα αισιόδοξοι και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ, αμέσως θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε. Θα μας βοηθήσουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και να μας δώσουν μία συμβουλή. Είναι οι φίλοι που χρειαζόμαστε στο πλευρό μας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Τρυφεροί και ευγενικοί, οι Καρκίνοι μας φροντίζουν με κάθε τρόπο που μπορούν. Μας προστατεύουν κι επενδύουν συναισθηματικά σ’εμάς. Αν τους ζητήσουμε βοήθεια, θα μας πουν ακριβώς αυτό που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε, θα μας συμπαρασταθούν και θα σταθούν πλάι μας. Θα κλείσουμε το τηλέφωνο και θα αισθανόμαστε πιο ήρεμοι από ποτέ.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί φέρνουν την ισορροπία και την αρμονία σε κάθε κατάσταση. Οι φίλοι μας που ανήκουν στο συγκεκριμένο ζώδιο, είναι πάντα εκεί για να μας στηρίξουν. Θα είναι μαζί μας σε κάθε βήμα, μέχρι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Θα μας δώσουν ιδέες και θα πάρουν το σκοτάδι μας, γεμίζοντάς μας με φως.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους το 2021

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τι χόμπι να ξεκινήσετε στην καραντίνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση