ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που νιώθουν ανασφάλεια στη σχέση τους

Photo by Oleg Ivanov on Unsplash

Καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες σε μία σχέση. Κάθε σύντροφος είναι διαφορετικός κι έχει να προσφέρει κάτι καινούργιο. Κάποιοι, όμως, αισθάνονται διαρκώς ανασφάλεια – με όποιον άνθρωπο κι αν είναι ερωτευμένοι. Έχουν ανάγκη από επιβεβαίωση και αμφιβάλλουν για τα πάντα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι είναι ίσως οι πιο ευαίσθητοι του ζωδιακού κύκλου. Ονειρεύονται μία αγάπη που θα διαρκέσει, στην αρχή δυσκολεύονται να ανοιχτούν και, όταν τελικά το κάνουν, θέλουν να γνωρίζουν κάθε λεπτό πως λαμβάνουν την ίδια αγάπη.

Ιχθύς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Όπως οι Καρκίνοι, έτσι κι οι Ιχθείς είναι συναισθηματικοί, με μία ψυχολογία κάπως ασταθή. Είναι κυκλοθυμικοί, όμως αναζητούν διαρκώς επιβεβαίωση με λόγια. Τους αρέσει να ακούν πόσο σημαντικοί είναι – σε ποιον θα ήταν δυσάρεστο, άλλωστε; Σε περίπτωση που ανάγκη τους αυτή δεν ικανοποιείται, χάνουν το ενδιαφέρον τους.

Υδροχόος (21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Ανοιχτόμυαλοι, με ελεύθερο πνεύμα και γοητευτικοί, οι Υδροχόοι φαίνονται ανεξάρτητοι μέχρι να ερωτευτούν Τότε, απαιτούν από το σύντροφό τους να τους αποδεικνύει όσα αισθάνεται με λόγια και με έργα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα συναισθηματικά πανίσχυρα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν κάθε δυσκολία

Τα εσωστρεφή ζώδια που αισθάνονται άνετα στη νέα καραντίνα

Η πόλη που θα ερωτευτείτε από το πρώτο λεπτό, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση