ΖΩΔΙΑ

Τα εσωστρεφή ζώδια που αισθάνονται άνετα στη νέα καραντίνα

όνειρα
Photo by Andrea Piacquadio from Pexels

Το lockdown για τους περισσότερους είναι εφιάλτης. Τα κλειστά μαγαζιά, η τηλεργασία, η έλλειψη ελευθερίας μας κάνουν να ασφυκτιούμε. Για τους παρακάτω τρεις, όμως, μοιάζει με παράδεισο. Περνούν τέλεια μόνοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ζήσουν έτσι για έναν ακόμη μήνα.

Ποιοι είναι οι σπιτόγατοι του ζωδιακού κύκλου;

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι πρώτοι του ζωδιακού κύκλου δεν αποζητούν την κοινωνική επιβεβαίωση και είναι χαρούμενοι όταν μένουν μόνοι, στο χώρο τους. Λατρεύουν τη σιωπή, χάνονται στις σκέψεις τους και ξέρουν πώς να περνούν καλά με μοναδική παρέα τον εαυτό τους.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Οι Καρκίνοι δε θέλουν να έχουν σχέσεις με τον έξω κόσμο. Παρότι λατρεύουν τις βόλτες, σιχαίνονται τις περιττές κοινωνικές επαφές. Ζουν στο δικό τους σύμπαν, αισθάνονται άνετα και είναι παραπάνω από συμβιβασμένοι με την ιδέα της απαγόρευσης μετακινήσεων. Βλέπουν ταινίες, κάνουν αλλαγές στο σαλόνι και το υπνοδωμάτιο, ενώ δε βαριούνται με τίποτα.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αν ένα πράγμα λατρεύουν οι Λέοντες, αυτό είναι το κρεβάτι τους. Όταν τους δίνεται η ευκαιρία, γίνονται τρομερά τεμπέληδες και έτσι αντιμετωπίζουν την καραντίνα: σαν μία δυνατότητα χαλάρωσης, φορώντας πιτζάμες και μαγειρεύοντας τα αγαπημένα τους φαγητά.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δε θα «λυγίσουν» από το δεύτερο lockdown

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Ποια είναι τα κρυφά χαρακτηριστικά των ζωδίων;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση