ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που τα πηγαίνουν τέλεια με τα παιδιά

Τα 3 ζώδια που τα πηγαίνουν τέλεια με τα παιδιά
Photo by Thiago Cerqueira on Unsplash

Σε ποιον δεν αρέσουν τα παιδιά; Παίζουμε μαζί τους, τους διηγούμαστε ιστορίες. Ελάχιστοι, όμως, απολαμβάνουν κάθε δευτερόλεπτο μαζί τους. Τους μιλούν για τα πάντα και δεν κουράζονται ποτέ. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι οι πιο τρυφεροί του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να φροντίζουν τους γύρω τους, να τους κάνουν να αισθάνονται άνετα. Όταν βρίσκονται στον ίδιο χώρο μ’ ένα παιδί ή ένα μωρό, είναι ικανοί να περάσουν ώρες παίζοντας το ίδιο παιχνίδι, απλώς για αν το δουν να χαμογελάει.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «Μαίρη Πόππινς των ζωδίων». Έχουν τη μοναδική ικανότητα να χειρίζονται τα παιδιά, να τα προσέχουν και να τους διδάσκουν τα πάντα χωρίς καν προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζονται, είναι μία βαθιά ανάσα. Διαχειρίζονται, έπειτα, κάθε δυσκολία.

Τοξότης

Οι ξεκαρδιστικοί Τοξότες κάνουν τα παιδιά να γελούν. Παίζουν μαζί τους ατέλειωτες ώρες και απολαμβάνουν κάθε λεπτό. Αυτό, φυσικά, ισχύει κι απ’ την απέναντι πλευρά. Οι μικροί τους λατρεύουν και, συνήθως, είναι οι αγαπημένοι τους συγγενείς.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 ζώδια που θα πετύχουν τους στόχους τους το 2021

Τα πιο ψυχρά ζώδια που δε μιλούν για τα συναισθήματά τους

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση