ΖΩΔΙΑ

Τι αγαπάτε στο Χειμώνα, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Photo by Alexandru Zdrobău on Unsplash

Ο χειμώνας δεν είναι για όλους. Νυχτώνει νωρίς, κάνει κρύο, ο καιρός είναι μουντός. Συχνά, μάλιστα, απλώς περιμένουμε υπομονετικά να περάσουν οι μήνες και να έρθει η άνοιξη.

Υπάρχουν όμως και ορισμένα χαρακτηριστικά του που δε γίνεται να μην εκτιμήσουμε. Τι έχουν να πουν τα άστρα για αυτό;

Κριός

Οι Κριοί είναι συνεχώς δραστήριοι, γεμάτοι ενέργεια και θέληση να γίνουν παραγωγικοί. Ο χειμώνας, όμως, τους προσφέρει ανεπανάληπτες στιγμές χαλάρωσης δίπλα στο τζάκι.

Ταύρος

Αυτό που λατρεύουν οι Ταύροι στο χειμώνα, είναι η ζεστασιά του σπιτιού όταν έξω έχει παγωνιά. Μία καλή ταινία και σοκολάτες, μάλιστα, ολοκληρώνουν ιδανικά την ημέρα.

Δίδυμος

Υπάρχει κάτι «μαγικό» στο χειμώνα, σύμφωνα με τους Διδύμους. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον κόσμο γύρω τους και όλα φαίνονται πιο χαρούμενα.

Καρκίνος

Το καλύτερο πράγμα του χειμώνα για τους Καρκίνους είναι η αγάπη που μας γεμίζουν οι μέρες των Γιορτών – έστω και σε καιρό πανδημίας.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν τα ζεστά πουλόβερ και τα παλτό που αυτή η εποχή μας επιτρέπει να φοράμε.

Παρθένος

Οι Παρθένοι «ρίχνουν» τους έντονους ρυθμούς τους. Το Δεκέμβριο, μάλιστα, φορτίζουν τις μπαταρίες τους για τη νέα χρονιά.

Ζυγός

Όπως ακριβώς οι Λέοντες, έτσι κι οι Ζυγοί γνωρίζουν τα πάντα για τη χειμερινή μόδα. Εκείνοι, όμως, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα αξεσουάρ.

Σκορπιός

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για τους Σκορπιούς, από μία καλή ταινία, φαγητό και παρέα με το σύντροφό τους στο ζεστό σπίτι.

Τοξότης

Οι Τοξότες το χειμώνα μαθαίνουν κάτι καινούργιο. Φέτος, επειδή η εποχή δεν επιτρέπει πολλά, έχουν διοχετεύσει όλη τους την ενέργεια στα βιβλία.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι ξεκινούν ένα χειμερινό χόμπι κάθε χρόνο. Πλέκουν, ψήνουν μπισκότα, λύνουν σταυρόλεξα – αφήνουν τη γιαγιά που έχουν μέσα τους, να βγει προς τα έξω.

Υδροχόος

Ο χειμώνας είναι μυστήριος. Αυτό ακριβώς λατρεύουν οι Υδροχόοι, οι οποίοι ανακαλύπτουν τις πιο ενδιαφέρουσες – και λίγο τρομακτικές – ιστορίες.

Ιχθύς

Οι Ιχθείς χαλαρώνουν και βρίσκουν το φως στην πιο «σκοτεινή» εποχή. Επαναπροσδιορίζουν τους στόχους και ολόκληρο τον εαυτό τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι πάντα ήρεμα και συγκροτημένα

Τα πιο αντισυμβατικά ζώδια που «αγκαλιάζουν» τη διαφορετικότητά τους

Τα 5 ζώδια που μας γοητεύουν χωρίς προσπάθεια

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση