ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολέψει ο ανάδρομος Ερμής

Photo by Manny Moreno on Unsplash

Αν ένα πράγμα μπορούμε να παραδεχτούμε όλοι, είναι πως το 2020 δεν είναι η χρονιά μας. Κάποιοι αναμένεται να δυσκολευτούν λίγο περισσότερο. Από τις 13 Οκτωβρίου, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή και πρόκειται να διαρκέσει μέχρι τις 3 του Νοέμβρη. Οι παρακάτω 3 θα επηρεαστούν περισσότερο και καλό είναι να αποφύγουν καταστάσεις που θα τους αγχώσουν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Ο Ερμής είναι ο κυβερνών πλανήτης των Διδύμων, οπότε είναι αναμενόμενο πως εκείνοι θα υποφέρουν περισσότερο απ’ όλους. Θα δυσκολευτούν να παραμείνουν οργανωμένοι και συγκεντρωμένοι στους στόχους τους, ενώ η διάθεσή τους θα αλλάζει διαρκώς. Καλό είναι να βάλουν την ηρεμία τους στη πρώτη θέση των προτεραιοτήτων τους και από το Νοέμβριο να επανέλθουν δυναμικά.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς Παρθένοι δε θα καταφέρουν να οργανωθούν αυτό το εικοσαήμερο. Θα κάνουν λάθη, θα μείνουν πίσω και θα ενοχληθούν από την επιτυχία των διπλανών τους. Η επικοινωνία θα είναι πιο δύσκολη από ποτέ και είναι πιθανό να πουν πράγματα που δεν εννοούν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί θα δυσκολευτούν να παραμείνουν προσγειωμένοι. Θα έχουν το μυαλό πάνω από το κεφάλι τους, θα υπερεκτιμήσουν τις δυνατότητές τους και δε θα αναγνωρίζουν τον εαυτό τους. Καλό είναι να βάλουν μπροστά τη λογική και να θυμούνται από πού ξεκίνησαν και τι χρειάστηκε να κάνουν για να φτάσουν ψηλά.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δε θέλετε να ανταγωνιστείτε

Ο τρόπος που κάθε ζώδιο μας λέει «ευχαριστώ»

Τα ζώδια που πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάζουν

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση