ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δε θέλετε να ανταγωνιστείτε

Photo by Carmen Marxuach on Unsplash

Είναι ωραίο να είμαστε οι καλύτεροι σε κάτι. Γνωρίζουμε πως κανείς δε θα μας ξεπεράσει, όσο κι αν προσπαθήσει. Υπάρχουν φορές, όμως, που στο δρόμο μας έρχεται κάποιος επίμονος και πεισματάρης που θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να μας πάρει την πρωτιά. Θα μας εξαντλήσει συναισθηματικά, προσπαθώντας να μας κάνει να παραιτηθούμε. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να ανήκει σε ένα από τα παρακάτω τέσσερα ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 20Απριλίου)

Ως οι πιο ανταγωνιστικοί του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί δεν αντέχουν να μην είναι οι καλύτεροι σε ό,τι κάνουν. Ξέρουν ποιοι είναι, τι θέλουν και τι πρέπει να κάνουν για να το αποκτήσουν, με αποτέλεσμα να αναλαμβάνουν όλα τους τα projects με πάθος.

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Χρήματα, δόξα και πολυτέλεια είναι αυτά που θέλουν οι Ταύροι και γνωρίζουν πολύ καλά πως η σκληρή δουλειά είναι ο μόνος τρόπος για να τα κερδίσουν. Είναι ανταγωνιστικοί αλλά δεν το εκδηλώνουν, με αποτέλεσμα συχνά να τους υποτιμούν – και στο τέλος να μαθαίνουν ότι έκαναν λάθος, φυσικά. Φτάνουν στην κορυφή και όλοι ρωτούν ποιο είναι το μυστικό τους. Η απάντηση είναι η φιλοδοξία.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τους κυβερνά ο Ήλιος και θέλουν να λάμψουν όσο αυτός. Οι Λέοντες ονειρεύονται να κερδίσουν κάθε βραβείο, να βρεθούν στο επίκεντρο, να τους θαυμάσουν όλοι. Αγαπούν τον εαυτό τους αρκετά για να γνωρίζουν ότι τους αξίζουν τα καλύτερα, και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τα αποκτήσουν.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Δε θέλουν να είναι οι καλύτεροι, ξέρουν πως είναι οι καλύτεροι – ή, τουλάχιστον, μπορούν να γίνουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρουν τη θέληση να ασχοληθούν με κάτι, και την έχουν πάντα. Γι’αυτό οι στόχοι τους, όσο μακρινοί κι αν φαίνονται σε εμάς, για εκείνους είναι απόλυτα ρεαλιστικοί.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα ζώδια που τρέμουν στη σκέψη μιας δεύτερης καραντίνας

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Τα 4 τυχερά ζώδια που θα μείνουν ανεπηρέαστα από την Μπλέ Σελήνη

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση