ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θέλουν την αμέριστη προσοχή μας

Photo by Baylee Gramling on Unsplash

Θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο και λατρεύουν να αποτελούν αντικείμενο συζήτησης. Φυσικά, είναι εξωστρεφείς με έντονη προσωπικότητα, ενώ όταν μπαίνουν σ’ ένα χώρο, αυτόματα τον κάνουν πιο φωτεινό.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Κανείς δεν έχει την αυτοπεποίθηση των πρώτων του ζωδιακού κύκλου. Είναι η ψυχή της παρέας, μιλούν δυνατά και τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα πάνω τους. Δεν είναι ότι ζητούν την προσοχή μας, καθώς γνωρίζουν πως την έχουν από το πρώτο λεπτό. Αν δουν, όμως, ότι τη χάνουν, δεν μπορούν να το ανεχτούν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Κοινωνικοί και διασκεδαστικοί, οι Δίδυμοι τρελαίνονται να διηγούνται τις ενδιαφέρουσες ιστορίες τους. Είναι ειδικοί στο να κάνουν νέους φίλους και δε χορταίνουν την προσοχή που δέχονται. Θεωρούν πως είναι οι καλύτεροι απ΄ όλους και δε σταματούν να το δείχνουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι έντονες προσωπικότητές τους κυριαρχούν και δε γίνεται να τους αγνοήσουμε. Αν δεν τους δώσουμε την αμέριστη προσοχή μας, θα κάνουν τα πάντα για να την κερδίσουν – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα γελοιοποιηθούν.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι Σκορπιοί δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να μας κερδίσουν, όμως πάντα αφήνουν τις πιο έντονες εντυπώσεις και το γνωρίζουν καλά. Η φύση του χαρακτήρα τους είναι τέτοια που δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι, με αποτέλεσμα να μένουν χαραγμένοι στο μυαλό μας για ώρες μετά τη συνάντησή μας.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα πιο οξύθυμα ζώδια και πώς εκφράζουν το θυμό τους;

Πώς θα σας επηρεάσει η εποχή του Καρκίνου, σύμφωνα με το ζώδιό σας

Οι ισχυρότεροι επιχειρηματίες ανήκουν σ’ αυτά τα 4 ζώδια

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση