ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα πιο οξύθυμα ζώδια και πώς εκφράζουν το θυμό τους;

Photo by Eric Ward on Unsplash

Τα επίπεδα υπομονής ορισμένων ανθρώπων βρίσκονται πολύ κοντά στο μηδέν. Ενοχλούνται με το παραμικρό, χάνουν την ψυχραιμία τους και ξεσπούν πάνω μας, αρκετά συχνά. Κι ενώ όλοι μας έχουμε κακές μέρες και δικαιούμαστε να είμαστε ευέξαπτοι, εκείνοι βρίσκονται σε τέτοια κατάσταση διαρκώς.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Είναι ανταγωνιστικοί και δεν καταφέρνουν να διατηρήσουν για πολύ την ψυχραιμία τους. Εκρήγνυνται στην παραμικρή διαφωνία, ενώ απλά πράγματα, όπως η κίνηση στο δρόμο, είναι ικανά να τους χαλάσουν τη μέρα.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Συναισθηματικοί κι ευαίσθητοι, οι Καρκίνοι χάνουν το κέφι τους από τη μία στιγμή στην άλλη. Απαισιόδοξοι και καχύποπτοι, παρεξηγούνται με το παραμικρό και μεγαλοποιούν καταστάσεις που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν σημασία. Ίσως, για παράδειγμα, τους μιλήσουμε απότομα επειδή είμαστε απασχολημένοι. Θα μας το κρατούν για μέρες και θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να μας το ανταποδώσουν.

Λέων (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Θέλουν να φαίνονται ψύχραιμοι και χαλαροί, όμως είναι το ακριβώς αντίθετο. Οι Λέοντες, με την έντονη προσωπικότητά τους, εκνευρίζονται εύκολα, φωνάζουν και προσπαθούν να επιβληθούν με κάθε τρόπο. Συνήθως, χάνουν το δίκιο τους ενώ η φράση «Ας συμφωνήσουμε πως διαφωνούμε» τους είναι παντελώς άγνωστη.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Αποφασιστικοί και άμεσοι, οι Σκορπιοί έχουν το βλέμμα στραμμένο στην κορυφή. Όμως, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, αντί να βρουν εναλλακτικές λύσεις, θυμώνουν. Γίνονται επιθετικοί, φωνάζουν, χτυπούν το χέρι στο τραπέζι. Καλό είναι, όταν τους βλέπουμε να χάνουν την ψυχραιμία τους, να μην προσπαθούμε να συζητήσουμε λογικά μαζί τους.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που δεν κάνουν ποτέ πίσω

Ποια είναι τα πιο καχύποπτα ζώδια;

Ποια είναι τα κρυφά χαρακτηριστικά των ζωδίων;