ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που βάζουν τα αδέλφια τους πάνω απ’ όλους

Photo by Elle Hughes from Pexels

Δε διαλέγουμε τα αδέλφια μας. Μεγαλώνουμε μαζί τους, τους καταλαβαίνουμε ίσως καλύτερα απ’ όλους. Αν είμαστε αρκετά τυχεροί, τους έχουμε στη ζωή μας για πάντα. Από εκεί που οι γονείς μας μάς ανάγκαζαν να τους κάνουμε παρέα, τώρα η φιλία τους είναι ένα από τα μεγαλύτερα προνόμια.

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, το γνωρίζουν όσο κανείς.

Καρκίνος

Οι τρυφεροί Καρκίνοι δε βάζουν πρώτα τους φίλους, ούτε τους γονείς. Προτεραιότητά τους, είναι τα αδέλφια τους  και η σχέση που χτίζουν μαζί τους, ιερή. Έχουν ισχυρό ένστικτο καταλαβαίνουν πότε κάτι πηγαίνει στραβά κι είναι πάντα εκεί για να τους παρηγορήσουν. Θα σταματούσαν ό, τι κι αν έκαναν, αν μάθαιναν πως ο αδελφός ή η αδελφή τους χρειαζόταν τη βοήθειά τους και θα πήγαιναν να τους βρουν.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι πολύ δεμένοι με τα αδέλφια τους. Θεωρούν εχθρό όποιον τολμήσει να τα πληγώσει, ενώ το μόνο που θέλουν είναι να τα δουν ευτυχισμένα. Δεν είναι πολύ ζεστοί και η αγκαλιά τους δεν ανοίγει συχνά. Είναι, όμως, έμπιστοι και δε θα τα προδώσουν ποτέ.

Ιχθύς

Χωρίς τα αδέλφια τους, αισθάνονται χαμένοι. Είναι το μόνο τους στήριγμα, οι καλύτεροί τους φίλοι και οι σοφότεροι σύμβουλοι. Τους κάνουν να αισθάνονται ασφάλεια, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν και λατρεύουν να μοιράζονται μαζί τους νέες εμπειρίες και όνειρα για το μέλλον.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που νιώθουν ανασφάλεια στη σχέση τους

Τα συναισθηματικά πανίσχυρα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν κάθε δυσκολία

Τα 3 ζώδια που θα δυσκολευτούν την Εποχή του Τοξότη

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση