ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δε σταματούν να παραπονιούνται στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Photo by OSPAN ALI on Unsplash

Ορισμένοι άνθρωποι έχουν ένα μοναδικό ταλέντο να επικεντρώνονται στα αρνητικά κάθε κατάστασης. Αμφισβητούν τα πάντα, απογοητεύονται εύκολα και τίποτα δεν τους σταματά από το να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Αυτό, φυσικά, δεν περιορίζεται ούτε στις γιορτινές μέρες.

Το φαγητό, η καραντίνα, η έλλειψη παρέας, η θερμοκρασία του σπιτιού: Όλα θα τους ενοχλήσουν στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι λατρεύουν να δέχονται προσοχή, να εκφράζουν το θυμό και την αδικία που συχνά αισθάνονται. Θέλουν, μάλιστα, να χαλάσουν το κέφι όλων, όταν δε νιώθουν καλά.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς – το γνωρίζουμε πια. Βρίσκουν παντού λάθη και παραπονιούνται για τις παραμικρές λεπτομέρειες, ακόμη και για την υφή που έχουν οι χαρτοπετσέτες.

Σκορπιός

Θέλουν να βρίσκουν τα πάντα στην εντέλεια. Οι Σκορπιοί δεν αντέχουν την ακαταστασία και όταν βλέπουν πως κάτι δεν πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμά τους, εκνευρίζονται.

Τοξότης

Οι εξωστρεφείς Τοξότες, δεν μπορούν να κρατήσουν την αρνητική τους ενέργεια για τον εαυτό τους. Αν κάτι δεν τους αρέσει, θα το πουν χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι πάντα ήρεμα και συγκροτημένα

Τα συναισθηματικά πανίσχυρα ζώδια που μπορούν να διαχειριστούν κάθε δυσκολία

Αυτή είναι η μεγαλύτερή σας ανασφάλεια, σύμφωνα με το ζώδιό σας

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση