ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν ανέχονται τα λάθη

Photo by Erik Mclean on Unsplash

Είναι καλό να γίνονται λάθη. Παίρνουμε μαθήματα, ωριμάζουμε και γνωρίζουμε τι να αποφεύγουμε. Μας κάνουν δυνατότερους, σωστά;

Εκείνοι που ανήκουν στα παρακάτω 4 ζώδια διαφωνούν. Δεν τα ανέχονται, δεν τα θέλουν, προσπαθούν να τα αποφύγουν πάση θυσία.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου δεν ανέχονται λάθη ούτε από τους ίδιους, ούτε από κανέναν άλλο. Έχουν υψηλές προσδοκίες και τα θεωρούν συνώνυμο της ανευθυνότητας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί. Όταν κάνουν λάθη, δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη και προσπαθούν να πείσουν τόσο εμάς όσο και τον εαυτό τους ότι παρασύρθηκαν. Ένα μας σφάλμα αρκεί για να πάψουν να μας σέβονται για πάντα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου)

Είναι εργατικοί και προσπαθούν να φέρνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάνουν λάθη – όπως όλοι μας – και προσπαθούν να βγουν δυνατότεροι. Δεν τους αρέσει, όμως, να βρίσκονται σε αυτήν την θέση και αισθάνονται αποτυχημένοι, όταν χρειάζεται να προσπαθήσουν παραπάνω από μία φορά.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί αισθάνονται πως, αν κάνουν λάθος, θα τους κατακρίνουμε. Θέλουν να είναι όλοι ικανοποιημένοι με τη δουλειά τους, ενώ μία αρνητική παρατήρηση αρκεί για να τους χαλάσει τη μέρα.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 4 ζώδια που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε μετά από μία δύσκολη μέρα

Τα 4 ζώδια που δε θέλετε να ανταγωνιστείτε

Ποιο είναι το ζώδιό σας στο Κινέζικο Ωροσκόπιο;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση