ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που δεν επηρεάζονται από τη γνώμη των άλλων

Photo by Ben Eaton on Unsplash

Όσο κι αν πιστεύουμε πως έχουμε αποφασίσει τι πιστεύουμε για κάτι – ή κάποιον, ένα δευτερόλεπτο αρκεί για να αλλάξουμε γνώμη. Ίσως μάθουμε κάτι που δε γνωρίζαμε. Ίσως, πάλι, συζητώντας με ένα δικό μας άνθρωπο, η δική του άποψη μας επηρεάσει.

Οι παρακάτω 4, είναι οι πιο ισχυρογνώμονες του ζωδιακού κύκλου. Γεμάτοι αυτοπεποίθηση, δεν θα επέτρεπαν ποτέ στον εαυτό τους να παρασυρθεί από τους γύρω του.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι τόσο πεισματάρηδες, που ακόμη κι αν είχαν άδικο – κάτι που σπάνια συμβαίνει – δε θα το παραδέχονταν. Παίρνουν τις αποφάσεις τους έπειτα από πολλή σκέψη και δύσκολα αφήνουν τους άλλους να τους ελέγξουν.

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι μυστικοπαθείς Δίδυμοι δε μιλούν πολύ και σπάνια αποκαλύπτουν αυτό που σκέφτονται πραγματικά. Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι για να παραμείνουν ανεπηρέαστοι και να σταθούν δυνατοί.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 23 Οκτωβρίου)

Οι Ζυγοί δεν συμβιβάζονται ποτέ. Κάνουν αυτό που θέλουν, όταν το θέλουν, με τόσο κομψό τρόπο που το καταλαβαίνουμε μόνο όταν η ενέργειά τους έχει ολοκληρωθεί. Κρατούν τα σχέδιά τους για τον εαυτό τους και δείχνουν μόνο το αποτέλεσμα.

Σκορπιός (24 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Οι χειριστικοί Σκορπιοί παίζουν παιχνίδια με το μυαλό μας. Είναι λογικό, λοιπόν, να μην μας επιτρέψουν ποτέ να τους κάνουμε το ίδιο. Προβλέπουν κάθε μας κίνηση και δρουν σιωπηλά.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα εσωστρεφή ζώδια που αισθάνονται άνετα στη νέα καραντίνα

Τα 3 ζώδια που βάζουν τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές τους

Όσοι ανήκουν σε αυτά τα 3 ζώδια ήταν δημοφιλείς στο σχολείο

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση