ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που μισούν το ψέμα

Photo by Becca Tapert on Unsplash

Η ειλικρίνεια είναι μία από τις σημαντικότερες αρετές που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος. Ποιος θέλει τους ψεύτες στη ζωή του, άλλωστε; Μας χειραγωγούν, παίζουν με τα συναισθήματά μας και, στο τέλος, μας χάνουν από κοντά τους.

Οι παρακάτω τέσσερις, μας λένε πάντα την αλήθεια. Μπορούμε να βασιστούμε πάνω τους και να τους εμπιστευθούμε κάθε στιγμή:

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι Τοξότες δεν αντέχουν τα ψέματα και προτιμούν να κινούνται με οδηγό την ειλικρίνεια. Δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να θυμούνται λεπτομέρειες της πλασματικής τους ιστορίας, ενώ απεχθάνονται την κοροϊδία. Δεν ντρέπονται να μας πουν την πραγματική τους γνώμη και πάντα εξηγούν τη δική τους οπτική γωνία.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Αφοπλιστικά ειλικρινείς, οι Κριοί κάποιες φορές ξεπερνούν τα όρια. Ίσως μας πληγώσουν, επειδή θα μας μιλήσουν απότομα, χωρίς να μας πουν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Το σίγουρο, όμως, είναι πως η άποψή τους, όσο σκληρή κι αν φαίνεται, είναι πέρα για πέρα αληθινή κι αξίζουν την εμπιστοσύνη μας.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γεμάτοι αυτοπεποίθηση για τα πιστεύω τους, οι Λέοντες προτιμούν να μας πληγώσουν με την αλήθεια παρά να μας δώσουν εφήμερη ευχαρίστηση μ’ ένα ψέμα. Δε «μασούν» τα λόγια τους, όταν τους ζητάμε συμβουλές και είναι γεννημένοι ηγέτες.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Κανείς δεν ξέρει αν εκφράζει την πραγματική του άποψη με μαεστρία, εκτός από τους Παρθένους. Δε φοβούνται να εκφραστούν, τους αρέσει να επιβάλλονται και να ασκούν κριτική, ενώ δεν αντέχουν τους ανθρώπους που δεν είναι ειλικρινείς.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 5 πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια

Τα 4 ζώδια που δεν κρατούν το λόγο τους

Ποια είναι τα πιο καχύποπτα ζώδια;

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση